Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2013 15:14

Δηλώσεις Παναγιωτίδη-Σιδέρη στο atpreveza - «Κάναμε το καθήκον μας»

Ικανοποιημένοι από τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά προσγειωμένοι εν όψει και της δύσκολης συνέχειας στη Γ' Εθνική, ήταν ο Κυριάκος Παναγιωτίδης και ο Φώτης Σιδέρης, μετά το τέλος του αγώνα με το Θεσπρωτό, σε δηλώσεις τους στο www.atpreveza.gr.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Πρέβεζα στάθηκε στην κατάθεση ψυχής που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του μέσα στο γήπεδο και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους, σε ένα δύσκολο τερέν. Ο Κυριάκος Παναγιωτίδης, αναφέρθηκε στα πολλά τρεξίματα των παικτών του και στον άψογο τρόπο με τον οποίο έπαιξαν στις αντεπιθέσεις. Παράλληλα τόνισε πως πιστεύει στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του και σε μία καλύτερη συγκομιδή βαθμών.

Από την πλευρά του ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με το Θεσπρωτό, Φώτης Σιδέρης, ξεκαθάρισε πως τις απαντήσεις θα τις δώσουν οι ποδοσφαιριστές στο τέλος της σεζόν, όταν θα έχει σωθεί η ομάδα. Πρόσθεσε πως οι παίκτες έκαναν το καθήκον τους και έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο, κάτι που έλειπε στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη Φιλιππιάδα.

Σε ερώτηση αν στον ΠΑΣ Πρέβεζα έχουν αδικήσει τον εαυτό τους στα προηγούμενα ματς, βάσει των αγωνιστικών τους δυνατοτήτων, ο Σιδέρης απάντησε πως ορισμένα ατομικά λάθη, το ελλιπές ρόστερ και εξωαγωνιστικά προβλήματα, ίσως δεν άφησαν την ομάδα να είναι κατάλληλα προετοιμασμένη ψυχολογικά πριν από τα παιχνίδια. Επισήμανε μάλιστα πως τα νέα μέλη της διοίκησης, ελπίδα όλων είναι να διορθώσουν μερικά πράγματα.