Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 22:05

Συζήτηση για πλαίσιο συνεργασίας ανάμεσα στον ΠΑΣ Πρέβεζα και την ΑΕ Πρέβεζας

ΠΑΣ Πρέβεζα και ΑΕ Πρέβεζας, αναμφίβολα αποτελούν την ιστορία του πρεβεζάνικου ποδοσφαίρου. Από τη Νικόπολη και την Ένωση εξάλλου, προήλθε το 1963 και ο ΠΑΣ Πρέβεζα, η ομάδα με την οποία μεγάλωσαν οι φίλαθλοι της πόλης. Πρόθεση της νέας διοίκησης του ΠΑΣ είναι να αναπτύξει σιγά-σιγά άριστες σχέσεις και ένα πλαίσιο συνεργασίας με τα υπόλοιπα σωματεία της πόλης και του Νομού και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε χθες μία άτυπη συνάντηση, ανάμεσα στον προπονητή της ΑΕ Πρέβεζας, Άγγελο Μπέκα και τους δύο τεχνικούς διευθυντές των «κιτρινόμαυρων», κ.κ. Κίστη και Καρασαβίδη, όπου έγινε μια πρώτη συζήτηση για το πως μπορεί να διαμορφωθεί μια συνεργασία ανάμεσα στους δύο ιστορικούς συλλόγους.

Θα γίνει μάλιστα και ακόμη μία συνάντηση, στο πλαίσιο αυτό, στην οποία θα καθίσουν στο τραπέζι της συζήτησης και τα διοικητικά συμβούλια των δύο ομάδων.

Αν υπάρξει τελικά κάποια μορφή συνεργασίας ή όχι είναι μία εντελώς διαφορετική υπόθεση. Το δεδομένο είναι πως οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους θα βελτιωθούν, χωρίς βέβαια να σημαίνει πως είχαν κάποια«έχθρα».

Στο μεταξύ, την Παρασκευή αντιπροσωπεία του ΠΑΣ Πρέβεζα θα επισκεφθεί το Δήμαρχο Πρέβεζας, κ. Χρήστο Μπαϊλη με σκοπό να τον ενημερώσει για τα θέματα της ομάδας και τα προβλήματά της.