Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2014 02:38

Ανερχόμενη δύναμη των ring ο Χρήστος Κατσάνος

Ένα σπουδαίο ματς στην ακμάζουσα heavyweight κατηγορία, ανακοίνωσε το Kimbo. Στα “ring” ανεβαίνει ξανά ένα από τα top ονόματα των τελευταίων ετών, οYuri Γιώργος Μαυρογιάννης, απέναντι στην ανερχόμενη δύναμη Χρήστο Κατσάνο (τον οποίο η ιστοσελίδα fightsports.gr, τον συγκαταλέγει στις αποκαλύψεις της χρονιάς).


Στις 18 Ιανουαρίου στο κλειστό του Αμαρουσίου, ανεβαίνει ξανά στο ring ο 29χρονος Yuri που από τα 193 εκατοστά του, αντιμετώπισε επιτυχώς προ τετραετίας (με τον Γιώργο Γιδάκο στη γωνία του) αντιπάλους σαν τους Nikolaj Falin, Αντώνη Τζώρο και Νίκο Τσουκαλά. 

Το 2010 επέστρεψε στην Ουκρανία, από όπου έλειπε από το 2003 και μπήκε στην Ολυμπιακή ομάδα της πυγμαχίας της χώρας, ενώ δέχτηκε πρόταση να γίνει μέλος της ομάδας των Klitschkos. Πλέον είναι πάλι στην Ελλάδα, δίπλα στον Γιώργο Γιδάκο και «δυναμιτίζει» την κατηγορία.
Ο Χρήστος Κατσάνος από την άλλη, είναι ο “Next Big Thing”. Στα 21 του χρόνια ήδη έχει τραβήξει το βλέμμα όλων των promoters και όχι μόνο στην Ελλάδα.

kimbfight

O αθλητής του Μάριου Κατσή από την Πρέβεζα (Fight Club), έχει δύο σερί νίκες στην πυγμαχία στο ενεργητικό του, επί του Γιάννη Μουστάκα στα Battle. Παράλληλα συνεχίζει να αγωνίζεται σε στιλ K-1 και μάλιστα επέστρεψε τον Νοέμβριο νικητής από την Ιταλία και το “La Notte de Gladiatori”.
O διοργανωτής Χρήστος Παπαναγιώτου, στην ανακοίνωση του ματς, αναφέρει πως ο νεαρός Κατσάνος και η ομάδα του, δέχτηκε το ματς με τον Yuri σε αντίθεση με άλλους έμπειρους heavyweights. H αναμέτρηση θα γίνει με όρους K-1 3X3. 

O νικητής της αναμέτρησης θα πάρει το εισιτήριο για διοργανώσεις που θα κάνει το SuperKombat ανά την Ευρώπη.

 

Πηγή: lordofrings.gr