Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2014 16:49

«Κρούση» της ΑΕ Καραϊσκάκης για το Φώτη Σιδέρη

Η αξιόλογη παρουσία του Φώτη Σιδέρη στα γήπεδα της Γ' Εθνικής, με τη φανέλα του ΠΑΣ Πρέβεζα δεν πέρασε απαρατήρητη από άλλες ομάδες της κατηγορίας. Η ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία πηγαίνει «τρένο» για τη Β' Εθνική (πρωτοπόρος του 4ου Ομίλου), έκανε «κρούση» στον ΠΑΣ, για να αποκτήσει το νεαρό επιθετικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» σε πρώτη φάση δεν βλέπει «ζεστά» το ενδιαφέρον της ΑΕ Καραϊσκάκης, καθώς η οικονομική προσφορά είναι μικρότερη από το ποσό που δαπανήθηκε για την απόκτηση του παίκτη από την προηγούμενη ομάδα του, ενώ υπάρχει ζήτημα και με το «μικρό» ρόστερ του σωματείου της Πρέβεζας.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής βλέπει ως μία προοπτική εξέλιξης το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε μία ομάδα οικονομικά τακτοποιημένη, που πρωταγωνιστεί στον όμιλό της και βλέπει ως βήμα εξέλιξης το ενδεχόμενο την επόμενη σεζόν να παίξει ποδόσφαιρο στη Β' Εθνική.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο ποδοσφαιριστής στην προπόνηση του ΠΑΣ, δήλωσε πως σέβεται τον κόπο και την προσπάθεια των συμπαικτών και του προπονητή του, αγαπάει τον κόσμο και το σύλλογο, ωστόσο από το καλοκαίρι είχε εκφράσει την επιθυμία για ένα «βήμα» παραπάνω.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρχουν και εξελίξεις τις επόμενες ώρες, αναφορικά με την ενεργό παρουσία του παίκτη στο σύλλογο, καθώς ο παίκτης ζητά να γίνει σεβαστή η επιθυμία του να αποχωρήσει.