Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2014 20:02

Παίζουν τα… ρέστα τους ΠΑΣ Πρέβεζα και Κεραυνός Θεσπρωτικού – Δηλώσεις Παναγιωτίδη, Μάρκου, Φίντζου στο atpreveza.gr

Τη νίκη για να μείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι μιας θέσης, που θα οδηγήσει στην παραμονή τους στη Γ΄ Εθνική, θέλουν ΠΑΣ Πρέβεζα και Κεραυνός Θεσπρωτικού, που θα βρεθούν αντιμέτωποι την Κυριακή στο «Αθανασία Τσουμελέκα» (η κεντρική φωτογραφία είναι από παλαιότερο φιλικό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες).

kiriakos2

Ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Κυριάκος Παναγιωτίδης, σε δηλώσεις του στο atpreveza.gr ξεκαθαρίζει: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς σε αυτόν τον αγώνα, παρά μόνο η νίκη. Θέλουμε και ζητούμε τη βοήθεια του κόσμου μας, καθώς με τους τρεις βαθμούς θα πάρουμε μία μεγάλη «ανάσα».  Σίγουρα δε θα είναι ένα εύκολο απόγευμα. Θα πρέπει να σεβαστούμε τον Κεραυνό, ο οποίος έρχεται να μας αντιμετωπίσει χωρίς άγχος.

Αγωνιστικά δεν έχουμε προβλήματα. Θα απουσιάζει λόγω καρτών ο Σιδέρης, ενώ γίνεται προσπάθεια να προλάβουν και να παίξουν οι νεοαποκτηθέντες Τσιόκας και Δαρδαμάνης, αν και είναι δύσκολο».

markos

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ, Βασίλης Μάρκος, σχολίασε από την πλευρά του: «Μόνο νίκη κόντρα στον Κεραυνό Θεσπρωτικού. Δεν μας αρκεί κανένα άλλο αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό για εμάς και σε αυτό το παιχνίδι να έχουμε στις εξέδρες τους φιλάθλους μας, οι οποίοι μας έχουν βοηθήσει φέτος πολύ με το χειροκρότημά τους. Τους καλούμε να είναι και πάλι δίπλα μας. Πιστεύουμε πως θα είμαστε εμείς οι νικητές στο ματς και θα πάρουμε μία βαθμολογική… ανάσα».

fintzos

Ο προπονητής του Κεραυνού Βαγγέλης Φίντζος με τη σειρά του τόνισε στο atpreveza.gr:  «Και οι δύο ομάδες είμαστε σε χαμηλές θέσεις στη βαθμολογία και χρειαζόμαστε τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους, ώστε να συνεχίσουμε να παλεύουμε για την παραμονή. Πόσο μάλλον εμείς που προερχόμαστε από συνεχόμενες ήττες.

Για εμάς θα απουσιάσει, λόγω καρτών ο Γ. Κολιός. Κατά τα άλλα είμαστε… ετοιμοπόλεμοι. Ο Κεραυνός θα αγωνιστεί, όπως σε όλα τα άλλα παιχνίδια. Πάντα για να κερδίσει είτε παίζει στην Πρέβεζα είτε στη Λάρισα.

Η Πρέβεζα έχει παίκτες με μεγαλύτερη εμπειρία και έχει πλεονέκτημα σε αυτό. Η εμπειρία άλλωστε μας κόστισε εμάς, π.χ. στο ματς με τον Κάστορα, όταν δεν ήμασταν ήρεμοι για να τελειώσουμε τις πολλές ευκαιρίες που είχαμε, αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια, που θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι περισσότερο».