Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2014 17:57

Ο Νεκτάριος Βαβέτσης και ο Νίκος Τσάρας στην κάμερα του atpreveza.gr

Ο Νεκτάριος Βαβέτσης και ο 16χρονος Νίκος Τσάρας μίλησαν στην κάμερα του atpreveza.gr μετά την εύκολη νίκη επί της Α.Ε. Σελλάδων με 113-44.

IMG 4070

Κόουτς εύκολη επικράτηση σήμερα για τη Νικόπολη, τελικά θα πάμε σε ένα ματς με το Καναλάκι για να κριθεί η πρωτιά;

Έχουμε ακόμη άλλα δύο παιχνίδια που και αυτά θέλουνε προσοχή, σίγουρα ένα από αυτά είναι το παιχνίδι με τον Πύρρο στην Άρτα που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και καταρχάς πρέπει να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να είμαστε υγιείς. Σήμερα είχαμε μια απώλεια του Κακιούζη, όλη την εβδομάδα δεν έκανε προπόνηση, ήρθε σήμερα έπαιξε ένα δεκάλεπτο ίσα ίσα για να μπει στο κλίμα της ομάδας και έφυγε. Περιμένουμε να «συνέλθουν» και τα άλλα παιδιά όπως είναι ο Χρήστος ο Μπάλας, ο οποίος δείχνει ότι επανέρχεται σιγά σιγά και θα πάμε σε αρκετή δουλειά μέσα στο γήπεδο για να φτάσουμε στο τελευταίο παιχνίδι όπως είπες, αλλά έχουμε αυτά τα δύο παιχνίδια που είναι πάρα πολύ σημαντικά.

Υπήρξε κάποια ένταση με τον Κακιούζη;

Όχι δεν υπήρξε ένταση, τίποτα.

Γενικά πως την είδες σήμερα την ομάδα, δουλέψατε κάποια συγκεκριμένα πράγματα για τα επόμενα ματς;

Όπως είχα πει ότι μετά τα Χριστούγεννα θα αρχίσουμε να παίζουμε μπάσκετ, αρχίζουν και φαίνονται κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο και ως προς τη διάθεση και αρχίζει και φτιάχνει και η νοοτροπία μας σε σχέση με το πως θα αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα βρισκόμαστε σε έναν καλό δρόμο, εκτός απροόπτου.

Είδαμε κάποια νέα παιδιά που πήραν σήμερα χρόνο συμμετοχής, πιστεύεις ότι τα επόμενα χρόνια θα μπορέσουν να δώσουν κάτι παραπάνω στην ομάδα της Νικόπολη;

Αυτά τα παιδιά χρειάζονται πάρα πολλή δουλειά. Έρχονται μας βοηθούν στις προπονήσεις και τώρα μιας και τα παιχνίδια μας δίνουν τη δυνατότητα παίρνουν κάποιο χρόνο συμμετοχής. Σίγουρα σε ένα παιχνίδι που θα χρειαστεί να παλέψουμε περισσότερο δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουν. Αλλά προς το παρόν αυτά τα παιδιά δείχνουν τη διάθεση πως τους αρέσει το μπάσκετ και έρχονται στην προπόνηση.

Μιας και πλησιάζουμε προς τα Play off, θα δούμε και πάλι κάτι από την περσινή καλή Νικόπολη; Μέχρι στιγμής σε κάποια ματς είχατε πολύ καλή απόδοση, σε κάποια όχι..

Κοιτάξτε, το θέμα είναι να χτίσουμε τον χαρακτήρα που θέλουμε σε σχέση με τη νοοτροπία της ομάδας. Στο προηγούμενο παιχνίδι που παίξαμε μέσα στην Άρτα παρουσιαστήκαμε όλοι σαν ένα, μπορεί κατά διαστήματα να μην παίξαμε καλό μπάσκετ αλλά δείξαμε ότι θέλουμε να πάρουμε το παιχνίδι. Δεν γίνεται να παίζεις πάντα καλό μπάσκετ, αλλά και στην άσχημη ημέρα θα πρέπει να μπεις σε μια διαδικασία να κερδίσεις. Το θέμα είναι ότι αρχίζουν και βγαίνουν κάποια πράγματα και πιστεύω ότι με τη δουλειά και την υπομονή μέσα στο γήπεδο θα βγουν ακόμη περισσότερα για να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να φέρουμε τα play off εδώ στην πόλη μας.

IMG 4063

Νίκο πήρες αρκετό χρόνο συμμετοχής σήμερα όπως και άλλα νέα παιδιά, πως είναι να βρίσκεσαι και να αγωνίζεσαι στην πρώτη ομάδα;

Είναι μια πολύ καλή εμπειρία και ευχαριστώ τον κόουτς που μου έδωσε χρόνο συμμετοχής. Χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να πάρω αυτές τις προσπάθειες και την πολύτιμη εμπειρία για τη συνέχεια.

Πόσο δύσκολο να συνδυάζεις το μπάσκετ και το σχολείο;

Λίγο προγραμματισμό χρειάζεται, από εκεί και πέρα με τις προπονήσεις και τους αγώνες του Σαββατοκύριακου προλαβαίνουμε και βρίσκουμε χρόνο.

Είναι περισσότερο ευχαρίστηση για σένα να παίζεις μπάσκετ στη Νικόπολη ή έχεις βάλει στόχο να αγωνιστείς και στην αντρική ομάδα αλλά και πιο πάνω;

Μου αρέσει να περνάω τον χρόνο μου με το μπάσκετ γιατί μ αρέσει πάρα πολύ και εύχομαι να μπορέσω να κάνω κάτι παραπάνω, έστω και εδώ στην Πρέβεζα.