Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 01:30

«Ψυχάρες» στην Κοζάνη οι παίκτες του ΠΑΣ Πρέβεζα (vid)

Με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Κοζάνης, «απέδρασε» ο ΠΑΣ Πρέβεζα, για την 21η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ' Εθνικής. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Αμάραντου, κατάφεραν να γυρίσουν το εις βάρος τους 1-0 και να ισοφαρίσουν τρία λεπτά πριν τη λήξη, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κώστα Δημουλιά.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 65' με σουτ του Ντεμιράι (η μπάλα βρήκε πρώτα στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα), ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» με εκτέλεση φάουλ του Δημουλιά στο 87' (ο παίκτης του ΠΑΣ έβαλε φάλτσο, ο Μάρκος πήδηξε για την κεφαλιά, ο Αμπατζίδης αφνιδιάστηκε και η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας του τερματοφύλακα της Κοζάνης).

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα ήταν εξαιρετικός σε ακόμη ένα ματς και έχασε την ευκαιρία για ακόμη ένα γκολ σε προσπάθειες των Σιδέρη και Δημουλιά, οι οποίες σταμάτησαν στο δοκάρι της εστίας του γκολκίπερ της Κοζάνης.

 

ΚΟΖΑΝΗ: Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος, Μπουλγκουρίδης, Βασιλίεβιτς, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Γιάννης Τσικόπουλος (51′ Τραυλός), Ντεμιράι (79′ Ηλ. Τσικόπουλος), Δημ. Παπαδόπουλος (76′ Πιπινίκας), Ταφαρλής, Ματούλας.

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ: Πανούσης, Τσιόκας, Νίκου, Ζήσης, Μάρκος, Μπάτσος, Καταπόδης (89′ Κίστης), Σκαμνέλος, Σιδέρης (79′ λ.τ. Χουλιάρας), Ντέτσικας, Δημουλιάς.