Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 21:10

«Έπεσε» με ψηλά το κεφάλι στην Ηγουμενίτσα ο ΠΑΣ Πρέβεζα (video)

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε στην Ηγουμενίτσα από τον τοπικό Θεσπρωτό ο ΠΑΣ Πρέβεζα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ' Εθνικής, ωστόσο η αγωνιστική παρουσία των «κιτρινόμαυρων» και η προσπάθεια που έδειξαν για τη νίκη, παρά τη βαθμολογική θέση της ομάδας, τους χάρισαν το σεβασμό των αντιπάλων τους.

Κάτω από δυνατή βροχή, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γκόλια στο 10', ενώ ο ΠΑΣ ισοφάρισε με απευθείας φάουλ του Σιδέρη στο 45'. Πέντε λεπτά από τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Θεσπρωτός προηγήθηκε με 2-1, με κεφαλιά και πάλι του Γκόλια, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νταή. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

 

Διαιτητής: Κωνσταντάκης (Αχαϊας)

Βοηθοί: Μεσσήνης, Αναγνωστόπουλος (Αχαϊας)


Θεσπρωτός (Χατζηπέτρου): Πάντος, Μητσέλος Σ., Πανταζής, Σιάννης, Μηνάς, Μώκος, Μητσέλος Α., Ντόκος, Γκόλιας (77' Μπάρκας), Δ.Παππάς (90΄Σουλιώτης), Νταής (88' Ζήσης).
ΠΑΣ Πρέβεζα (Κίστης): Ντίτσος (46' Πανούσης), Τσιόκας, Νίκου, Ζήσης, Μάρκος, Κίστης (85' Δήμας Χρ.), Καταπόδης, Σκαμνέλος, Σιδέρης, Ντέτσικας, Γιοβάνης (80' Χουλιάρας).

 

*Ο Κώστας Αμάραντος δεν ταξίδεψε στην Ηγουμενίτσα, καθώς είναι στο πλευρό της συζύγου του, που από ώρα σε ώρα θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Στον πάγκο κάθισε ο Χρήστος Κίστης.