Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 17:58

Αμάραντος: «Αφιερώνω τη νίκη στη γυναίκα και την κόρη μου» - Σιδέρης: «Μακάρι να φύγω για οπουδήποτε» (vid)

Ο Κώστας Αμάραντος, ο Φώτης Σιδέρης και ο προπονητής του Κάστορα Θοδωρή Ποντίκης, μίλησαν στην κάμερα του www.atpreveza.gr.

 

13826561394 916771a54f_b

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Πρέβεζα αφιέρωσε τη νίκη στη γυναίκα και τη νεογέννητη κόρη του, ενώ στάθηκε στο καλό δεύτερο ημίχρονο που έκανε η ομάδα του στο ματς με τον Κάστορα. Πρόσθεσε πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του, ενώ ξεκαθάρισε ότι μέχρι την τελευταία στιγμή ο ΠΑΣ Πρέβεζα παλεύει για την πόλη και τον κόσμο και πως οι ποδοσφαιριστές θα παίξουν και για τους εαυτούς τους. «Η ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα είναι μεγάλη», είπε ο Κώστας Αμάραντος και ανέφερε πως ο ΠΑΣ θέλει να τερματίσει πέμπτος από το τέλος, μήπως και αλλάξει άποψη η ΕΠΟ για τα σωματεία που θα πέσουν κατηγορία.

13826239623 87a8d63b89_b

Ο Φώτης Σιδέρης από την πλευρά του ανέφερε πως πιστεύει ότι η νέα σεζόν δε θα τον βρει στην Πρέβεζα. «Μακάρι να φύγω για οπουδήποτε αλλού», τόνισε ο επιθετικός του ΠΑΣ, ο οποίος επιθυμεί να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Β' ή της Γ' Εθνικής.

«Δεν εννοείται ο ΠΑΣ Πρέβεζα να έχει 12 παίκτες. Θα έπρεπε το καλοκαίρι να είχε κρατηθεί ο περσινός κορμός. Δε ζητούσαν υπερβολικά πράγματα τα παιδιά», σχολίασε ο Σιδέρης και πρόσθεσε πως η ομάδα με Χαϊδάκη, Μπόμπορη, Σκαμνέλο και Λιάσκο και με 2-3 προσθήκες θα ήταν καλύτερη.

«Τον Ιανουάριο η διοίκηση δε μπορούσε να κάνει κάτι άλλο. Πήρε δυο παιδιά και... αυτοί είμαστε», υποστήριξε ο Φώτης Σιδέρης.

13826564114 1eeb2a89eb_b

Ο τεχνικός των φιλοξενουμένων, Θοδωρής Ποντίκης, επικαλέστηκε τις ελλείψεις βασικών ποδοσφαιριστών της ομάδας του και τη χρησιμοποίηση πολλών νεαρών παικτών. Πρόσθεσε ότι ο Κάστορας θα παλέψει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος.