Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014 16:41

Το πρόγραμμα και οι ομάδες των play-out της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Στη διαδικασία των play-out της 'Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, θα πάρουν μέρος οι εξής ομάδες:

ΑΕΚ Αρχαγγέλου, Δόξα Βασιλικής, ΑΟ Μύτικα, Ερμής Καναλίου.

Θυμίζουμε πως στη Β' Κατηγορία έχουν υποβιβαστεί ήδη ο Άρης Πρέβεζας και ο Οδυσσέας Νυδριού.

 

Το πρόγραμμα των play-out, έχει ως εξής:

1η αγωνιστική, Σάββατο, 26 Απριλίου, 5μ.μ.

ΑΕΚ Αρχαγγέλου-Ερμής Καναλίου

Δόξα Βασιλικής-ΑΟ Μύτικα

2η αγωνιστική, Τετάρτη, 30 Απριλίου, 5μ.μ.

Ερμής Καναλίου-Δόξα Βασιλικής

ΑΟ Μύτικα-ΑΕΚ Αρχαγγέλου

3η αγωνιστική, Κυριακή, 3 Μαϊου, 5μ.μ.

Δόξα Βασιλικής-ΑΕΚ Αρχαγγέλου

Ερμής Καναλίου-ΑΟ Μύτικα

4η αγωνιστική, Τετάρτη 7 Μαϊου, 5μ.μ.

Ερμής Καναλίου-ΑΕΚ Αρχαγγέλου

ΑΟ Μύτικα-Δόξα Βασιλικής

5η αγωνιστική, Κυριακή 10 Μαϊου, 5μ.μ.

Δόξα Βασιλικής-Ερμής Καναλίου

ΑΕΚ Αρχαγγέλου-ΑΟ Μύτικα

6η αγωνιστική, Τετάρτη 14 Μαϊου, 5μ.μ.

ΑΕΚ Αρχαγγέλου-Δόξα Βασιλικής

ΑΟ Μύτικα-Ερμής Καναλίου

 

Η βαθμολογία έναρξης:

  1. ΑΕΚ Αρχαγγέλου 3

  2. Δόξα Βασιλικής 2

  3. ΑΟ Μύτικα 1

  4. Ερμής Καναλίου 0

 

 

 

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος αναφέρει:

ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ-ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ

1 Στην περίπτωση που υποβιβαστούν και τα τέσσερα   (4)Σωματεία της ΄Ενωσης από το Πρωτάθλημα της Γ΄. Εθνικής Κατηγορίας  και δεν ανέλθει ο Πρωταθλητής της ΄Ενωσης σ αυτό τότε υποβιβάζονται από την Α΄.στη Β΄. Κατηγορία τα Σωματεία που θα καταλάβουν τις εφτά (7) τελευταίες θέσεις του Βαθμολογικού  πίνακα

2.Στην Περίπτωση που υποβιβαστούν τρία  (3) Σωματεία της ΄Ενωσης από την Γ΄. Εθνική Κατηγορία  και δεν ανέλθει ο Πρωταθλητής της ΄Ενωσης σ αυτό τότε υποβιβάζονται από την Α΄. στη Β. Κατηγορία τα Σωματεία που θα καταλάβουν τις έξι (6) τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα

3.Στην περίπτωση που υποβιβάζονται  δυο (2) Σωματεία της ΄Ενωσης από την Γ΄. Εθνική  Κατηγορία  και δεν ανέλθει ο Πρωταθλητής της ΄Ενωσης σ αυτό τότε υποβιβάζονται από την Α΄.στη Β΄. Κατηγορία τα Σωματεία που θα καταλάβουν τις πέντε  (5) τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

4.Στην περίπτωση που υποβιβαστεί  ένα (1) Σωματείο της ΄Ενωσης από την Γ΄. Εθνική Κατηγορία και δεν ανέλθει ο Πρωταθλητής της ΄Ενωσης σ αυτό τότε υποβιβάζονται από την Α΄. στη Β΄. Κατηγορία τα Σωματεία που θα καταλάβουν τις τέσσερις (4) τελευταίες Θέσεις του Βαθμολογικού Πίνακα

5.Στην Περίπτωση που υποβιβαστούν και τα τέσσερα  (4) Σωματεία της ΄Ενωσης από την Γ΄. Εθνική Κατηγορία  και ανέλθει ο Πρωταθλητής της ΄Ενωσης σ αυτό τότε υποβιβάζονται από την Α΄. στην Β΄. Κατηγορία τα Σωματεία που θα καταλάβουν τις έξι (6) τελευταίες θέσεις του Βαθμολογικού πίνακα.

6.Στην περίπτωση που υποβιβαστουν τα τρία  (3) Σωματεία της ΄Ενωσης από την Γ΄. Εθνική Κατηγορία  και ανέλθει  ο Πρωταθλητής της ΄Ενωσης σ αυτό τότε υποβιβάζονται απο την Α΄. στη Β΄.   Κατηγορία τα Σωματεία που θα καταλάβουν τις πέντε  (5) τελευταίες θέσεις του Βαθμολογικού πίνακα.

7.Στην περίπτωση που υποβιβαστούν τα δύο (2) Σωματεία της ΄Ενωσης από την Γ΄. Εθνική Κατηγορία και ανέλθει ο Πρωταθλητής της ΄Ενωσης  σ αυτό  τότε υποβιβάζονται από την Α΄. στη Β΄.τα Σωματεία που θα καταλάβουν τις τέσσερις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

8.Στην περίπτωση που υποβιβαστεί ένα(1)  Σωματείο από την Γ΄. Εθνική Κατηγορία  και ανέλθει ο Πρωταθλητής της ΄Ενωσης   τότε υποβιβάζονται από την Α΄. στη Β΄. Κατηγορια τα Σωματεία που θα καταλάβουν  τις τρείς (3) τελευταίες  θέσεις .

9.Στην περίπτωση που δεν  υποβιβαστεί  κανένα Σωματείο από την Γ΄. Εθνική Κατηγορία και ανέλθει ο Πρωταθλητής  τότε υποβιβάζονται από την Α΄. στην Β΄. τα Σωματεία που θα καταλάβουν τις δύο  (2) τελευταίες θέσεις

Σ όλες τις πιο πάνω περιπτώσεις από την Β΄. Κατηγορία ανέρχονται στην Α΄. τρείς (3) Ομάδες.Η Πρώτη Ομάδα του κάθε Ομίλου ανέρχεται απ ευθείας ενώ η Τρίτη Ομάδα θα προκύψει από αγώνα Μπαράζ δευτεραθλητριών και τριαθλητριών  των δύο (2) Ομίλων.