Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 15:36

Το δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας τιμά την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής

Την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, που κάθε χρόνο γιορτάζεται στις 21 Ιουνίου, τιμά το δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας Σπύρος Δήμας με συναυλία που δώσουν μαθητές του Ωδείου την Κυριακή στις 8 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

Στην συναυλία συμμετέχουν οι μαθητές του κ.Νάκη Γιώργου στην Κιθάρα και οι μαθητές του κ. Βακάλη Μιχάλη, με την Ορχήστρα & Χορωδία. Tο πρώτο μέρος περιλαμβάνει έργα F. Carulli, J. Ferrer, M. Carcassi, Ε. Μπουντούνη, H. Villa-Lobos και Χ. Εκμετζόγλου, ενώ το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει από το Άξιον Εστί το Ένα το χελιδόνι, Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ, Της αγάπης αίματα, Ανοίγω το στόμα μου και από την «Ρωμιοσύνη» το Όταν σφίγγουν το χέρι και Με τόσα φύλλα.

Συνοδεύουν οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Στέλιος Ποϊκλής μπουζούκι, Αλέξανδρος Ναστούλης , βιολί Ντέιβιντ Σπυράλατος, ηλ. Μπάσο.

Παράλληλα το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας συνεχίζει και φέτος τις καθιερωμένες με τη λήξη των μαθημάτων, καλοκαιρινές συναυλίες μαθητών, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, από την Τετάρτη 25 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 29 Ιουνίου.