Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014 14:40

Οι Αγιοι Απόστολοι γιορτάζουν την Κυριακή 29 Ιουνίου

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για την γιορτή των Αγίων Αποστόλων που διοργανώνει και φέτος ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Θωμά στο γραφικό ομώνυμο δάσος την Κυριακή 29 Ιουνίου.

Στις 7.30 το απόγευμα ο Σύλλογος Αγίων Αποστόλων διοργανώνει, κατόπιν ειδικής άδειας από την Μητρόπολη, υπαίθρια λειτουργία στον χώρο όπου θα γίνει η ανέγερση του νέου Ναού των Αγίων Αποστόλων.

Θα είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια και την κατάρρευση του Ιστορικού Ναού όπου θα πραγματοποιηθεί λειτουργία προς τιμήν των Αγίων Αποστόλων και η εμπειρία στον ειδυλλιακό αυτό χώρο, τον οποίο έχουν ήδη διαμορφώσει και καθαρίσει εθελοντές , θα είναι σίγουρα ξεχωριστή.

Αμέσως μετά ο Σύλλογος διοργανώνει γιορτή με πολλές εκπλήξεις στον χώρο των παλιών κατασκηνώσεων.

Στην εκδήλωση η οποία θα ξεκινήσει μετά τις 9 θα χορέψουν τα συγκροτήματα από τον Αγιο Θωμά, από τη Νάουσα, την Ηγουμενίτσα καθώς και οι Μερακλήδες της Άρτας.

Αμέσως μετά ο Σύλλογος Γυναικών με την συμμετοχή και άλλων ταλαντούχων εθελοντών θα αναβιώσει τα δρώμενα μιας περιόδου που σημάδεψε τη νεώτερη ιστορία της πατρίδας μας.

“ Mια μέρα για μια ζωή” είναι ο τίτλος της ιστορίας που θα ζωντανέψει για χάρη των προσκεκλημένων συνδυάζοντας το γέλιο με το δάκρυ και την θλίψη με την χαρά.

Η βραδυά θα κλείσει με παραδοσιακό γλέντι από την ορχήστρα του Τάκη Πλακιά