Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014 01:18

Μάγεψε η παράσταση των Ηπειρωτών στο Μέγαρο Μουσικής

Κατάμεστο ήταν το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για τη μοναδική Ηπειρώτικη βραδιά που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, με το κοινό να χειροκροτεί και να αποθεώνει όλους τους κορυφαίους δεξιοτέχνες τους είδους τραγουδιστές και μουσικούς.

13506-0886p

Μια αριστουργηματική παράσταση με γνήσιες μουσικές εκτελέσεις από τους βετεράνους της Ηπειρωτικής μουσικής, αυθεντικές φορεσιές και κοσμήματα έως και 100 ετών από το ιστορικό Λύκειο Ελληνίδων Ιωαννίνων, ενώ το κοινό αποθέωσε τον Πέτρο Λούκα Χαλκιά, ο οποίος δικαίωσε τον τίτλο του ζωντανού μύθου του Ηπειρώτικου κλαρίνου!

13506-0947p

Ο Σύλλογος Βαρέως Καρδιοπνευμονοπαθων Ασθενών-ΣΥΒΑΚΑΠΑ ευχαριστεί απο καρδιάς όλους τους συντελεστές και φορείς που στήριξαν αυτή την εκδήλωση και ιδιαιτέρως την κα Νατάσα Τύρου Ούζα, φίλη του Συλλόγου για τη σημαντική συμπαράσταση της στην υλοποίησης αυτής της εκδήλωσης καθώς και την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

13506-0773p

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Βαρέως Καρδιοπνευμονοπαθών Ασθενών-ΣΥΒΑΚΑΠΑ (Μεταμοσχευμένοι με Καρδιά-Πνεύμονα) για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας (28 Οκτωβρίου) και Πανελλήνιας Ημέρα Δωρεάς Οργάνων & Ιστών (1η Νοεμβρίου).

Δελτίο τύπου