Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 03 Ιουλίου 2012 02:20

Ξεκινά την Πέμπτη το 30ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας

Λίγες ημέρες έμειναν για να σηκώσει αυλαία για 30η φορά το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας, το οποίο κόντρα στις αντιξοότητες της εποχής, συνεχίζει μια σταθερά επιτυχημένη πορεία στο χώρο της χορωδιακής μουσικής, εμπλουτίζοντας έτσι την πολιτιστική σκηνή της περιοχής μας αλλά και όλης της δυτικής Ελλάδας.

Το Φεστιβάλ ξεκινά στις 5 Ιουλίου και η ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ είναι πανέτοιμη για να υποδεχθεί διακεκριμένες χορωδίες από κάθε γωνιά της γης.

Στα πλαίσια της τετραήμερης αυτής γιορτής χορωδιακής μουσικής θα πραγματοποιηθεί και ο 18ος ετήσιος Διεθνής Διαγωνισμός Θρησκευτικής Μουσικής με κριτές καταξιωμένους πρεσβευτές της παγκόσμιας χορωδιακής σκηνής.

Ακόμα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει συναυλίες σε ιστορικά σημεία της πόλης με φολκλόρ, κλασικό και μοντέρνο ρεπερτόριο, street performances και μία συναυλία θρησκευτικής μουσικής στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους να παρακολουθήσουν από κοντά το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας που ξεκινά την Πέμπτη 5 Ιουλίου. Είσοδος ελεύθερη.