Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016 00:33

O Μίλτος Πασχαλίδης στο Factory of Sound Ioannina-Κερδίστε προσκλήσεις!

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Η επιστροφή του σπουδαίου τραγουδοποιού στα Ιωάννινα

`
Μαζι του η Μιρέλα Πάχου

Πότε; Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Που; Factory of Sound Ioannina
(
ΠαραλίμνιοΨυχαγωγικόΠάρκο ΑκτήΜιαούλη, τηλ.2651036436)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Εισιτήρια από: 11 ευρώ

Σημεία προπώλησης:

Public//Seven Spots//Ιανός//Media Markt//viva.gr//11876

 

Το atpreveza.gr είναι χορηγός επικοινωνίας και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 4 μονές προσκλήσεις. Στείλτε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη "ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ", το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας μέχρι και τις 14:00 της 22ης Ιανουαρίου και μπείτε στην κλήρωση.

 

Pasxalidis Photo

Ο Μίλτος Πασχαλίδης αναλαμβάνει να μας διηγηθεί την 20ετη του περιπέτεια στο τραγούδι μέσα από τους σημαντικότερους σταθμούς της αλλά κυρίως από ό,τι φέρει η στιγμή.

Aπό το FactoryofSoundIoannina, o Μίλτος Πασχαλίδης μας ξεναγεί στα αγαπημένα του τοπία από το ελληνικό τραγούδι, για μία και μοναδική εμφάνιση.

Οι δικές του, προσωπικές στιγμές αλλά και από τις συνεργασίες του με εκλεκτούς συναδέλφους, μπλέκουν με τα τραγούδια που αγάπησε και ζήλεψε. 

Ο Μίλτος Πασχαλίδης συνδυάζει με άνεση το σύγχρονο τραγούδι με την παράδοση, έχοντας και ο ίδιος μακρά θητεία στην Κρητική μουσική. Γνωστός πια σε όλους για τα δυναμικά και απρόβλεπτα προγράμματα του με έντονο αυτοσχεδιασμό και αυθορμητισμό, έχει καταξιωθεί ως ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων. 

Μαζί του σε αυτές τις εμφανίσεις οι σταθεροί του συνεργάτες τα τελευταία χρόνια: η Μιρέλα Πάχου στο πιανό, ακορντεόν και τραγούδι, ο Δημήτρης Σινογιάννης στις ηλεκτρικές κιθάρες, ο Πάρις Περυσινάκης στη λύρα, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο και ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα. Στην ηχοληψία ο Νίκος Λαγός και στα φώτα ο Μανώλης Μπράτσης.

 

Χορηγοί επικοινωνίας:

 

ITV//Ηπειρωτικός Αγών//4uRadio//SpirtoFM//GigaFM

e-radio//Ioannina Concerts//atpreveza.gr//Epirus Events

Sportsioannina.gr//mycampus.gr//atpreveza.gr

Ioanninabars.gr//inculture.gr