Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2012 03:03

"Οι δικοί μας άνθρωποι, οι άνθρωποι της Πρέβεζας, οι συμπολίτες μας"

72 φωτογραφίες από 25 φωτογράφους της Πρέβεζας εκτίθενται από χθες στην ομαδική έκθεση φωτογραφίας που πραγματοποιεί για πέμπτη χρονιά η Ελληνική φωτογραφική εταιρεία - παράρτημα Πρέβεζας στην παραλία της Πρέβεζας, στο χώρο μπροστά από τα δικαστήρια.

efe 2

"Οι δικοί μας άνθρωποι, οι άνθρωποι της Πρέβεζας, οι συμπολίτες μας", είναι το θέμα της φετινής έκθεσης φωτογραφίας και όπως επισημαίνουν τα μέλη της ΕΦΕ οι φωτογραφίες αυτές, είναι μια προσπάθεια μέσα από πορτρέτα απλών καθημερινών ανθρώπων να δώσουν λίγο φως στην ζωή μας καθώς επίσης να δώσουν και ένα μήνυμα ανθρωποκεντρικό τόσο για τους ήρωες της καθημερινότητας μας, όσο και για τον καθένα μας ξεχωριστά.

«Είναι η 5η μας έκθεση και φέτος το θέμα είναι οι δικοί μας άνθρωποι, οι άνθρωποι της Πρέβεζας, οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω μας. Θέλαμε να τους αποτυπώσουμε γιατί ήταν μια ευκαιρία να δείξουμε τους δικούς μας ανθρώπους» τόνισε στο atpreveza.gr ο Πρόεδρος της ΕΦΕ κ. Βαγγέλης Σταμουλάκης σημειώνοντας πως για πρώτη χρονιά φέτος, στην έκθεση φωτογραφίας εκθέτουν και παιδιά γυμνασίου (ηλικίας 12-15 ετών), τα οποία παρακολούθησαν όλη τη χρονιά τα σεμινάρια φωτογραφίας που διοργάνωσε η Ελληνική φωτογραφική εταιρεία - παράρτημα Πρέβεζας.

efe 1

«Για δεύτερη χρονιά φέτος έχουμε το λεύκωμα της έκθεσης. Πέρυσι ήταν η πρώτη φορά, φέτος το ξανακάνουμε και από αύριο θα είναι διαθέσιμα και τα δύο για όποιον επιθυμεί. Πρόκειται για πολύ ωραία λευκώματα και με περισσότερες φωτογραφίες από όσες εκτίθενται διότι θεωρήσαμε ότι υπήρχαν φωτογραφίες ενδιαφέρουσες οι οποίες δεν μπήκαν τελικά στην έκθεση, οπότε τις βάλαμε στα λευκώματα για να καλύψουμε αυτό το κενό» είπε ο κ. Σταμουλάκης απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση στους φίλους της φωτογραφίας-και όχι μόνο- να επισκεφτούν την Έκθεση, να γνωρίσουν την ΕΦΕ και γιατί όχι, να γίνουν και μέλη της.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Αυγούστου και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 7 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα.