Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 04 Αυγούστου 2012 04:20

Σιγανές ψιχάλες με Μιλτιάδη Πασχαλίδη...

«Εάν είχε προλάβει να σας γνωρίσει ο Καρυωτάκης τότε δεν θα 'χε αυτοκτονήσει». Με αυτά τα λόγια ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης και με τις ψιχάλες της βροχής να συνεχίζουν να πέφτουν ξεκίνησε τη συναυλία στην Πρέβεζα το βράδυ της Πέμπτης ευχαριστώντας θερμά τον κόσμο που πήγε στο Κηποθέατρο και κόντρα στα καιρικά φαινόμενα περίμενε υπομονετικά να ξεκινήσει η συναυλία.

Μπορεί ο καιρός να μη μας έκανε τη χάρη, ωστόσο αυτό δεν πτόησε καθόλου τον Πασχαλίδη, ο οποίος σαν να ήθελε να ευχαριστήσει λίγο παραπάνω τους θεατές που παραβρέθηκαν έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και πρόσφερε σε όσους βρέθηκαν στο Κηποθέατρο μια αξέχαστη συναυλία.

Κατά τη διάρκεια της σχεδόν τρίωρης συναυλίας τραγούδησε αγαπημένα τραγούδια δικά του αλλά και πολλά άλλων δημιουργών και ζέστανε το κοινό με την ξεχωριστή φωνή του.

IMG 7337

Ο Πασχαλίδης είχε ιδιαίτερο κέφι πάνω στη σκηνή το οποίο μετέδιδε και στο κοινό συμμετέχοντας σε μια διαφορετική συζήτηση μαζί του, ενώ δειλά δειλά έκανε την εμφάνισή της και η πανσέληνος.

IMG 7310

Δυστυχώς οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν μέχρι και τις 21:30 σχεδόν, αποθάρρυναν πολλούς από το να πάνε στο δημοτικό κηποθέατρο, ωστόσο όσοι βρέθηκαν εκεί αναμφίβολα «αποζημιώθηκαν» από τον Μίλτο Πασχαλίδη και τους συνεργάτες του.

Το atpreveza.gr ήταν χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας και σας δίνει μια μικρή γεύση μέσα από φωτογραφικό υλικό και βίντεο...

Έκθεση εικόνων