Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2016 16:02

ΑΠΟΘΗΚΗ - Ένα bar, μια ιδέα, μια εμπειρία, ένα διαφορετικό ταξίδι…

apothiki-preveza-01

ΑΠΟΘΗΚΗ

BAR

Χ. Κοντού & Ιωνίας 8 (Σαϊτάν Παζάρ, Πρέβεζα, GR)

apothiki-preveza-02 

Σε ένα αγαπημένο και γραφικό σημείο της Πρέβεζας, στο πανέμορφο Σαϊτάν Παζάρ, υπάρχει πλέον ένα διαφορετικό bar, η ΑΠΟΘΗΚΗ. Ένα bar που ήρθε να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία σε όσους το επισκεφτούν.

 apothiki-preveza-bar

Μια παρέα φίλων με εμπειρίες από διάφορα μέρη του κόσμου και με πάθος για τη μουσική, τα καλά ποτά και τα αυθεντικά bar, δημιούργησε μια εκλεκτή κάβα με εξαιρετικής ποιότητας και premiumποτά που αξίζει όλοι να δοκιμάσουν κάποια στιγμή, ξεχωριστές ετικέτες μπύρας από διάφορες χώρες και cocktails διαφόρων κατηγοριών και γεύσεων που θα ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση.

 apothiki-preveza-beers

Περίεργα ρούμια γεμάτα αρώματα, καπνιστά whiskey, premiumgin και vodka θα σας μυήσουν στον κόσμο των αυθεντικών αποσταγμάτων. ΑΠΟΘΗΚΗ είναι το μοναδικό σημείο στην Ήπειρο που θα βρείτε τις ιδιαίτερες σκωτσέζικες μπύρες BREWDOG, ετικέτες που κρύβουν μέσα τους το πάθος και την πολυπλοκότητα της σύγχρονης ζυθοποίησης. Η κάβα περιέχει τσέχικες και βέλγικες μπύρες και στα βαρέλια θα βρείτε Fischer (pilsener) και το καλύτερο βαρέλι της πόλης, τη μοναστηριακή Βέλγικη Affligem!

apothiki-preveza-cocktailsΚαλοκαίρι χωρίς cocktail δεν γίνεται και στην ΑΠΟΘΗΚΗ μας ετοιμάζουν mohito, caipirinia, daquiris, martinis, maitaiκ.α. με σπιτικές συνταγές φτιαγμένες με ξεχωριστό τρόπο.

 apothiki-preveza-cocktails-01

Η αίσθηση ενός αυθεντικού bar συνοδεύεται με ρυθμούς funkπου παντρεύεται με το rocknroll, το blues & την ηλεκτρονική μουσική δημιουργώντας την απόλυτη μουσική εμπειρία.

apothiki-saitan-pazar

Ένα bar, μια ιδέα, μια εμπειρία, ένα ταξίδι που μόλις ξεκίνησε…ΑΠΟΘΗΚΗ!

 

Ακολουθήστε μας στα socialmedia:

 

www.facebook.com/apothikipreveza

www.instagram.com/apothikipreveza


 


apothiki2

 

ΑΠΟΘΗΚΗ #preveza #saitanpazar #bar #wall #graffiti

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ΑΠΟΘΗΚΗ (@apothikipreveza) στιςΜάι 17, 2016, 11:51πμ PDT