Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012 15:53

Ελεύθερη θα είναι η είσοδος στο Show Box Fest

Η είσοδος στο Show Box Fest που θα γίνει αύριο, Τετάρτη, 22 Αυγούστου στο Κάστρο του Παντοκράτορα στην Πρέβεζα θα είναι ελεύθερη!

 

Κάστρο Παντοκράτορα-Πρέβεζα

Τετάρτη 22 Αυγούστου

Φανταστείτε μία μέρα γεμάτη μουσική, cinema, φωτογραφία και καλλιτεχνικές δημιουργίες σε έναν μαγευτικό χώρο δίπλα στην θάλασσα. Αυτό είναι το Show Box. Μία πρωτοβουλία δημιουργίας ενός festival, μιας καλλιτεχνικής ημέρας, μιας παρουσίασης καλλιτεχνικών ανησυχιών και ιδεών. Πείτε το όπως θέλετε. Η ομάδα του Show Box βρήκε και σας παρουσιάζει μερικές από τις καλύτερες προτάσεις τέχνης για πρώτη φορά στην Πρέβεζα.

Music

Η συμμετοχή της καλύτερης post-rock ελληνικής μπάντας θα ντύσει μουσικά το Show Box. Ο λόγος για τους Misuse που σε μικρό χρονικό διάστημα έχουν καταφέρει να κερδίσουν τους πάντες με την μουσική τους και τις live εμφανίσεις τους. Μουσικά ηχοχρώματα ντυμένα με video προβολές θα σας ταξιδέψουν σε μαγευτικά τοπία και θα εμπλουτίσουν την περιπλάνηση σας στον μαγευτικό κόσμο που εσείς θα διαλέξετε.

Cinema

Από το 2003 το Future Shorts προβάλει σε ένα και μονό πρόγραμμα τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους από όλον τον κόσμο, παράλληλα με ζωντανή μουσική, καλλιτεχνικά προγράμματα και dj’s. Από το Λονδίνο έως και τη Μόσχα, τη Μελβούρνη και την Τζακάρτα, οι προβολές πραγματοποιούνται σε ένα τεράστιο δίκτυο χώρων από κινηματογράφους, θέατρα και γκαλερί, μέχρι clubs και αποθήκες, προσφέροντας μια εναλλακτική προσέγγιση στο παραδοσιακό φεστιβαλικό μοντέλο. To Show Box φέρνει κοντά σας αυτήν την μοναδική κινηματογραφική εμπειρία. Για του λάτρεις του κινηματογράφου και όχι μόνο…

Προβολές: 19:30 κ΄ 21:00

Δείτε τις ταινίες που θα προβληθούν στο Show Box Fest στο παρακάτω link:

http://showboxfest.blogspot.gr/2012/08/future-shorts-summer-show-box

Other

Έκθεση φωτογραφίας (Λιόντος Μενέλαος), workshops, video artists και έργα καλλιτεχνών θα συμπληρώσουν το πρόγραμμα του Show Box .

Περισσότερες πληροφορίες www.showboxfest.blogspot.com

Οργάνωση: Studio Media – Db Sounds