Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 16:39

Super διαγωνισμός από το News Stand: Μπείτε στην κλήρωση και αποκτήστε δωρεάν δύο βιβλία του Jo Nesbo

Το κατάστημα News Stand (Βιβλιοπωλείο – Καπνοπωλείο – Πρακτορείο Διανομής Τύπου) στη Β. Μπάλκου 18 (Λαϊκή Αγορά), έχει ξεκινήσει για τους αναγνώστες του atpreveza.gr, μία σειρά διαγωνισμών και σας χαρίζει ορισμένα από τα πλέον εξαιρετικά βιβλία της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε το α' και β' μέρος της διλογίας του Jo Nesbo (εκδόσεις «Μεταίχμιο»), εντελώς δωρεάν.

  20160621_105810

Στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη: «Jo Nesbo» μαζί με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μέχρι και την Πέμπτη 30 Ιουνίου και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για τα δύο εξαιρετικά βιβλία.


Βιβλίο 1
Αίμα στο χιόνι - Jo Nesbo

Πλοκή

Ούλαφ Γιόχανσεν: Πληρωμένος δολοφόνος που δεν αντέχει τα ναρκωτικά, δεν έχει κανένα ταλέντο στις ληστείες, δεν μπορεί με τίποτα να χρησιμοποιήσει αυτοκίνητο για να διαφύγει -πάντα κάτι γίνεται και τον καταλαβαίνουν- και δεν μπορεί να σχετιστεί με πόρνες, γιατί πολύ απλά τις ερωτεύεται. Ζει μόνος του σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Όσλο και του αρέσουν πολύ οι ιστορίες. Η ζωή του όλη θα ανατραπεί όταν το αφεντικό του θα του αναθέσει να σκοτώσει τη σύζυγό του.

Κορίνα Χόφμαν: Πανέμορφη ξανθιά με βάδισμα αιλουροειδούς, που έχει μάθει πάντα να κερδίζει.

Τι θα συμβεί όταν ο Ούλαφ ερωτευτεί το υποψήφιο θύμα του; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Βιβλίο 2

Περισσότερο Αίμα - Jo Νesbo

Πλοκή

Μια ηλιόλουστη νύχτα καλοκαιριού στον παγωμένο βορρά, ένας άνδρας καταφθάνει σ' ένα λαπωνέζικο χωριό κουβαλώντας μια δερμάτινη τσάντα, ένα πιστόλι κι ένα τσαντάκι γεμάτο χαρτονομίσματα. Το όνομά του είναι Ουλφ. Ή μπορεί και να μην είναι. Είναι πληρωμένος δολοφόνος. Ή μπορεί και να μην είναι. Θα συναντήσει μια πανέμορφη γυναίκα που μπορεί να είναι ή και να μην είναι χήρα, έναν ιεροκήρυκα που μπορεί να πιστεύει ή και να μην πιστεύει στον Θεό, τον τρελό του χωριού που μπορεί να είναι ή και να μην είναι διάνοια, έναν τάρανδο που μπορεί να είναι ή να μην είναι καλός οιωνός.

Ο Ουλφ ισχυρίζεται ότι έχει έρθει στο χωριό για κυνήγι. Όμως ούτε η σεζόν είναι σωστή, ούτε για κυνηγός μοιάζει, ούτε τουφέκι κουβαλάει. Επειδή αυτή τη φορά το θύμα είναι ο ίδιος. Τον κυνηγούν γιατί δεν έκανε σωστά τη δουλειά του στο Όσλο. Γιατί σκεφτόταν παραπάνω απ' ό,τι έπρεπε. Γιατί δεν μπορούσε να τραβήξει τη σκανδάλη.

Η συνέχεια του μπεστ σέλερ Αίμα στο χιόνι καλεί τον αναγνώστη να λύσει ένα ιδιότυπο σταυρόλεξο: Ποιος είναι ο Ουλφ; Και τι σχέση έχει με τον μεγαλομαφιόζο Ψαρά; Γιατί ένας πληρωμένος δολοφόνος ν' αδυνατεί να σκοτώσει; Και πώς γίνεται το πτώμα ενός ανθρώπου που δολοφονείται στο Όσλο να εμφανίζεται στη Βραζιλία;