Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 12:22

Septicflesh live στο Stage Ioannina στις 20 Απριλίου-Κερδίστε προσκλήσεις

Septicflesh

20|4|2018

Stage Ioannina

Μια από τις μπάντες των οποίων η φήμη έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και έχει φτάσει στα πέρατα της Γης, είναι οι Septicflesh. Εδώ και πάνω από 25 χρόνια, το καλλιτεχνικό όραμα των Σωτήρη Βαγενά (κιθάρες), Σπύρου Αντωνίου (μπάσο, φωνή) και Χρήστου Αντωνίου (κιθάρες) έχει πλέον καθιερωθεί στον ακραίο ήχο. Οι Septic Flesh ξεκίνησαν το 1990 και ένα χρόνο αργότερα βγήκε σε κυκλοφορία το 1ο τους EP, Temple of the Lost Race.

septic

H διετία 1994-1995 ήταν κομβική για το συγκρότημα καθώς κυκλοφόρησαν τα Mystic Places of Dawn και Έσοπτρον τα οποία αποθεώθηκαν από το underground κίνημα της εποχής και όχι μόνο. Τα “The Orphidian Wheel” και “A Fallen Temple” καθιέρωσαν τους Septicflesh και στα ξένα ακροατήρια. Oι death metal βρυχηθμοί του Seth, εναλλάσσονται με τα φωνητικά του Σωτήρη, ενώ η μαγευτική φωνή της Nαταλί Ρασούλη, δίνει ιδιαίτερο χρώμα στις αριστουργηματικές συνθέσεις του συγκροτήματος.

Σειρά είχε το κομψοτέχνημα Summerian Daemons και έπειτα από ένα καλλιτεχνικό διάλειμμα 5 ετών, οι Septic Flesh επέστρεψαν με την άτυπη τριλογία που ξεκίνησε με το “Communion”, συνεχίστηκε με το “The Great Mass”, για να ολοκληρωθεί με το “Titan” που γνώρισε αποθεωτικές κριτικές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Φέτος οι Septicflesh συστήνουν στο κοινό τους το Codex Omega, το οποίο θα έχει ιδιαίτερη θέση στο live της 20ης Απριλίου στο Stage.

Μαζί τους θα παίξουν οι Scar Of The Sun από την Αθήνα. Ήδη έχουν στο ενεργητικό τους δύο δίσκους και τέσσερις ευρωπαϊκές περιοδείες, παίζοντας δίπλα σε μεγαθήρια του χώρου όπως Dark Tranquillity, Insomnium, Rage, Moonspell, Pain, Firewind.

Επίσης, θα παίξουν οι One step from the Edge από τα Γιάννενα, που κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο BeneaththeSurface

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 10 ευρώ

ΤΑΜΕΙΟ: 12 ευρώ

Προπώληση:

Γερμανός, απέναντι από το Ρολόι

Οπτικά Μάνθος, Αβέρωφ 16

Music Shop «Giorgio», Στοά Ορφέα

Vision of Sound, Ναπ. Ζέρβα 78

Πολυθρόνα του Νίτσε, Φιλελλήνων 24-26, Άρτα

DB Sounds, Γραβιάς 7 και Απόθήκη, Ιωνίας 8, Πρέβεζα

Ηλεκτρονική διάθεση: www.stageioannina.gr/tickets

Στείλτε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και τις 19 Απριλίου με την ένδειξη "Septicflesh", το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, για να συμμετάσχετε στην κλήρωση για 2 μονές προσκλήσεις.