Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 11:13

Νέα χορηγία για το Αρχαίο Θέατρο της Νικόπολης διεκδικεί το “ΔΙΑΖΩΜΑ” από το Ίδρυμα Κανελλοπούλου

Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, μέλη του Δ.Σ. του σωματείου “ΔΙΑΖΩΜΑ” είχαν συνάντηση με τη διοίκηση του Ιδρύματος Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου και υπέβαλαν νέο αίτημα χορηγίας, που αφορά μελέτες και στο Αρχαίο Θέατρο της Νικόπολης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου έχει χρηματοδοτήσει τη μελέτη για την κατασκευή του κτιρίου υποδοχής του Αρχαιολογικού Πάρκου της Νικόπολης.

Η δράση με τίτλο: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ», με προϋπολογισμό 70.000 ευρώ, περιλαμβάνει τα παρακάτω:

kostos

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Ιδρύματος τα μέλη του “Διαζώματος” παρουσίασαν και ένα συνολικό απολογισμό των χορηγιών που έχει διαθέσει το Ίδρυμα στο “Διάζωμα” μέχρι τώρα. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έμειναν ικανοποιημένα από την ποιότητα της δουλειάς και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται και η σχετική απόφαση του Ιδρύματος για την έγκριση ή μη του αιτήματος νέας χορηγίας, ύψους 70.000 ευρώ για τις δράσεις ολοκλήρωσης και ανάδειξης του προγράμματος της Διαδρομής των θεάτρων της Ηπείρου.

Σε περίπτωση θετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου Ιδρύματος θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη σύναψη Σύμβασης Πολιτιστικής Χορηγίας μεταξύ του Διαζώματος και του Ιδρύματος Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου».