Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 12:17

Γκιντίκι LIVE στον Αποσπερίτη την Κυριακή 29/7

Επόμενοι καλεσμένοι μας στο stage του Αποσπερίτη οι μοναδικοί "ΓΚΙΝΤΙΚΙ"!!!

Οι ''Γκιντίκι'' είναι ένα μουσικό σχήμα που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Σχηματίστηκε το 2014 έχοντας κάνει αρκετές εμφανίσεις σε μουσικά στέκια της πόλης. Οι αναφορές στην παράδοση και στο ρεμπέτικο είναι συνυφασμένες με αυτές της σύγχρονης δημιουργίας.

Οι Γκιντικι ξαναβγαίνουν στον δρόμο για ακομη ένα καλοκαίρι έχοντας στις αποσκευές τους πολλά νέα τραγούδια.

4 χρόνια πριν ο Τασος Κοφοδημος μαζι με τους Κωνσταντινο Λαζο και Κωνσταντη Παπακωνσταντινου ξεκίνησαν να πειραματίζονται διασκευάζοντας παραδοσιακά κομμάτια με αποτέλεσμα να κάνουν πολλούς νέους κ νέες και όχι μόνο, να χορέψουν με την ψυχή τους σε πολλά μέρη ανά την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Γερμανία αρκετές φορές αλλά και στην Γαλλία .

Εχουν πάρει μέρος σε πολλά φεστιβάλ και έχουν εμφανιστεί σε πολλά μαγαζιά κάνοντας παράλληλα πολλούς νέους κ καλούς φιλους γεγονός που τους δίνει τη δυνατότητα να ανανεώνουν τα ραντεβού τους κάθε χρόνο τέτοια εποχή με επιπλέον όρεξη και διάθεση για γλέντι και χορο.

Αξιζει να σημειωθεί πως έχουν βρεθεί πλάι σε καλλιτέχνες όπως ο Θανασης Παπακωνσταντινου, Ματουλα Ζαμανη, Χαινιδες, Villagers of Ioannina City, Σπυρος Γραμμενος, Βασω Βασιλειαδου κ.α.


Οι Γκιντικι είναι
Τάσος Κοφοδήμος - μπουζούκι, λαούτο, φωνή
Κωνσταντίνος Λάζος - κλαρινο, γκάϊντα, κιθάρα, φωνή
Κωσταντής Παπακωνσταντίνου - κρουστά
Χρήστος Δανάς- βιολί

ώρα έναρξης 21:30