Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 12:03

''Less is More''-Ανοιχτός διαγωνισμός φωτογραφίας από τη Φωτογραφική Ομάδα Φιλιππιάδας Κα.Δρώ

Ξεκινήσε 01/08/2018 ο ανοιχτός διαγωνισμός φωτογραφίας που διοργανώνει και φέτος η Φωτογραφική Ομάδα Φιλιππιάδας Κα.Δρώ!

Το θέμα έχει τίτλο : ''Less is More''

Στο φωτογραφικό αυτό διαγωνισμό καλούμε τους συμμετέχοντες να προσεγγίσουν ελεύθερα την έννοια του μινιμαλισμού. Ο συγκεκριμένος όρος αναφέρεται στη χρήση της μικρότερης δυνατής ποσότητας στοιχείων, όπως είναι τα υλικά, τα χρώματα και τα σχήματα. Επιδιώκεται η διατήρηση της απλότητας μέσα από λιτές συνθέσεις, χρωματικά ή δομικά αρμονικές και χαρακτηρίζεται από την απάλειψη κάθε μη λειτουργικού, διακοσμητικού ίχνους.

Όροι Συμμετοχής
1) Ο διαγωνισμός ξεκινάει 1η Αυγούστου και λήγει στις 31 Αυγούστου 2018
2) Ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να δημοσιεύσει μία φωτογραφία στην ειδική πλατφόρμα που βρίσκεται στο site μας : http://www.kadrw.gr/index.php/less-is-more/
3) Μέγεθος- Ανάλυση φωτογραφιών : 1200 pixel η μεγάλη πλευρά
4) Οι φωτογραφίες να έχουν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια που τρέχει ο διαγωνισμός.

Κριτική επιτροπή : H κριτική επιτροπή που θα αναδείξει τις τρεις καλύτερες φωτογραφίες απαρτίζεται από τους εκπροσώπους του Σωματείου Φωτογράφων Ιωαννίνων και Περιχώρων, Λάμπρο Κανταρέλη και Παναγιώτη Τσιγκούλη.

Βραβεία : Οι 3 πρώτοι νικητές θα πάρουν ως έπαθλο από ένα φωτογραφικό βιβλίο (τα βραβεία θα ανακοινωθούν σύντομα)

Αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα των 3 καλύτερων φωτογραφιών θα ανακοινωθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και θα αναρτηθούν στο www.kadrw.gr

Καλές λήψεις και καλή επιτυχία!!