Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 13:57

Με νότες και λέξεις καθόλου αφελείς...ο Αλκίνοος Ιωαννίδης "μάγεψε" το ασφυκτικά γεμάτο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας (photos+video)

Πέρασαν 9 χρόνια από την τελευταία φορά που ο Αλκίνοος Ιωαννίδης είχε βρεθεί στην Πρέβεζα, σε συνεργασία τότε του δήμου Πρέβεζας με τον αδελφοποιημένο δήμο Πάφου, και το βράδυ της Τρίτης ο Αλκίνοος βρέθηκε και πάλι στο ασφυκτικά γεμάτο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας όπου και παρουσίασε ένα μοναδικό σόλο πρόγραμμα γεμάτο αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες..

IMG 5829

Με τις κιθάρες και το λαούτο του αλλά και το ιδιαίτερο χιούμορ του προσέφερε στο πολυπληθές κοινό κάθε ηλικίας ξεχωριστές εικόνες και στιγμές, ενώ κλείνοντας ερμήνευσε χωρίς μικρόφωνο τη «Μικρή Βαλίτσα», κερδίζοντας το ιδιαίτερα θερμό χειροκρότημα.

IMG 5806

Ο Αλκίνοος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα των εξορύξεων υδρογονανθράκων στην Ήπειρο (τον είχαν ενημερώσει νωρίτερα μέλη της Πρωτοβουλίας κατά των εξορύξεων από την Πρέβεζα), λέγοντας χαρακτηριστικά: “Με ενημέρωσαν για τις εξελίξεις για όλη αυτή την υπόθεση των υδρογονανθράκων, το βρίσκω περίεργο να έρχεται κάποιος μετά από εννιά χρόνια και να σας λέει τι πιστεύει. Εγώ δεν θέλω να σας πω τι πιστεύω ή τι πρέπει να κάνετε, καθόλου πραγματικά. Αλλά ήθελα μόνο να σας πω ότι αν ανησυχείτε για τον τόπο σας, ανησυχούν και άλλοι άνθρωποι μαζί σας. Αν αγωνίζεστε για τα δέντρα σας, για τα νερά σας, για το χώμα σας, για την υγεία των παιδιών σας, το ίδιο κάνουν και άλλοι άνθρωποι μαζί σας και μπορούν να σταθούν δίπλα σας. Έχοντας απόλυτη κατανόηση στην ανάγκη που βρισκόμαστε και στη δυσκολία την οικονομική και της εποχής και της περιοχής, ξέροντας ότι η Δυτική Ελλάδα είναι παρατημένη χρόνια από το κέντρο της χώρας και γνωρίζοντας τις δυσκολίες του να ζει κάποιος σε αυτή, ξέροντάς τα όλα, αν παρόλα αυτά υπάρχει ψυχικό απόθεμα για προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών και του τόπου, γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο από αυτά, τότε θα βρείτε και συμπαραστάτες”.

IMG 5818

Να σημειώσουμε πως τη διοργάνωση είχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πρέβεζας “Ο Κήπος των Τεχνών", η "dB Sounds" και η "Love Light Productions" , ενώ το atpreveza.gr ήταν χορηγός επικοινωνίας.

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων