Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 12:20

"Η κόρη του Φαραώ" σήμερα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας

Πρεμιέρα κάνουν σήμερα στις 5 το απόγευμα οι απευθείας μεταδόσεις από τα μπαλέτα Μπολσόι με την πομπώδη ιστορική παραγωγή «Η κόρη του Φαραώ» σε μουσική Τσέζαρε Πούνι, βασισμένη στην ιστορία του Γκωτιέ «Το ρομάντζο της μούμιας».

Κινήσεις που μαγεύουν, μουσική που ταξιδεύει, χορογραφίες που κόβουν την ανάσα…. Όλα αυτά συγκεντρώνονται σε μια ανυπέρβλητη μορφή τέχνης, το μπαλέτο, ένα συναρπαστικό θέαμα για όλους.

Σήμερα οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Κόρη του Φαραώ ένα μπαλέτο σε τρεις πράξεις, με εκπληκτικές χορογραφίες και ερμηνείες κορυφαίων καλλιτεχνών της εποχής μας όπως της Svetlana Zakharova του Ruslan Skvortov.  

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ και 5 ευρώ παιδικό φοιτητικό

Να θυμίσουμε ότι θα ακολουθήσουν τέσσερεις ακόμη παραστάσεις και συγκεκριμένα ο «Καρυοθραύστης» μια από τις πιο αγαπημένες συνθέσεις του Π.Ι. Τσαϊκόφσκι την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, «Η Μπαγιαντέρα του Μάριους Πετιπά την Κυριακή 27 Ιανουαρίου. Οι παραστάσεις θα ολοκληρωθούν με δύο μπαλέτα σε μουσική Ρώσων κλασικών του 20ού αιώνα, η «Ιεροτελεστία της Άνοιξης» του Στραβίνσκι στις 31 Μαρτίου και «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Προκόφιεφ στις 12 Μαΐου.