Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 10:52

Με την «Τραβιάτα» του Τζιουζέπε Βέρντι, συνεχίζονται οι απευθείας μεταδόσεις από την Μετροπόλιταν Όπερα στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας

Με τη διάσημη όπερα «Τραβιάτα» του Τζιουζέπε Βέρντι, σε καινούργια παραγωγή και μουσική διεύθυνση, συνεχίζονται οι απευθείας μεταδόσεις από την Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης, το Δήμο Πρέβεζας και το Δημοτικό Ωδείο «Σπύρος Δήμας» στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

Η μετάδοση θα γίνει το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρα 8:00μμ.

Η "Τραβιάτα" επιστρέφει στο πρόγραμμα της Μετροπόλιταν όπερας με μια εκθαμβωτική νέα παραγωγή από τον βραβευμένο με Τόνι Μάικλ Μάγιερ που επιμελήθηκε και τη σκηνοθεσία της όπερας Μάρνι που απόλαυσε το κοινό στις 10 Νοεμβρίου.

Η μοναδική Γερμανίδα σοπράνο Νταϊάνα Ντάμραου ερμηνεύει την τραγική ηρωίδα Βιολέτα, ενώ στο πλευρό της εμφανίζονται επίσης ο Χουάν Ντιέγκο Φλόρες και ο Κουίν Κέσλεϊ.

Ο νέος μουσικός διευθυντής της Μετροπόλιταν Όπερας, Γιανίκ Νεζέ Σεγκέν, είναι στο πόντιουμ.

Υψηλής ποιότητας μηχανήματα θα «ταξιδέψουν» το κοινό ξανά στην Όπερα της Νέας Υόρκης, ενώ οι παραστάσεις, συνοδεύονται από υπότιτλους στα ελληνικά με την ευγενική μεταφραστική επιμέλεια της Δώρας Ζαμπέλη.

Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ και 4 ευρώ για μαθητές και φοιτητές.

Περισσότερες πληροφορίες από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας (στο τηλέφωνο 2682025320 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )