Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 22:12

Σημαντική διάκριση για το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ της Πρέβεζας-Εντάχθηκε στα καλύτερα χορωδιακά φεστιβάλ του κόσμου

Μια σημαντική διάκριση για το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ που διοργανώνει η Χορωδία “Αρμονία” στην Πρέβεζα, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Χορωδίας κ. Αποστόλης Αντωνίου, στο περιθώριο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Όπως τόνισε ο κ. Αντωνίου το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ της Πρέβεζας εντάχθηκε στα 12 καλύτερα Χορωδιακά Φεστιβάλ του κόσμου και εξέφρασε τη χαρά του και την ικανοποίησή του γιατί όπως είπε είναι μια διάκριση που ήρθε μετά από πολλή δουλειά.

IMG 0391

“Φέτος η Χορωδία Αρμονία κλείνει 50 χρόνια ζωής και έχει φέρει πολλές διακρίσεις όχι μόνο για την Πρέβεζα αλλά και για τη χώρα μας. Αυτό ήρθε με πολλή δουλειά και σήμερα θέλω να σας ανακοινώσω ότι το Χορωδιακό Φεστιβάλ που φέτος κλείνει 37 χρόνια ζωής μπήκε στα 12 καλύτερα φεστιβάλ του κόσμου. Είναι μια διάκριση που περιμέναμε πάρα πολλά χρόνια και είναι όχι μόνο για την Πρέβεζα αλλά και για την Ελλάδα. Είναι κάτι το οποίο πιστεύω ότι θα αφήσει θετικά αποτελέσματα στην περιοχή” τόνισε ο κ. Αντωνίου, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας που τίμησε τη χορωδία Αρμονία για την προσφορά της στον πολιτισμό.