Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 18:33

Ένα μαγικό “υδάτινο ταξίδι” ξεκινά στις 23 Μαρτίου στο εργοστάσιο ΚΟΡΠΗ της Nestlé στο Μοναστηράκι Βόνιτσας

Μία πρωτότυπη και ιδιαίτερη εμπειρία για τους κατοίκους της Ηπείρου και της Δυτικής Ελλάδας προσφέρει το εργοστάσιο ΚΟΡΠΗ της Nestlé στο Μοναστηράκι Βόνιτσας, το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού το εργοστάσιο ανοίγει τις πύλες του και θα υποδεχθεί το κοινό, καλώντας μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν τη φροντίδα και την υπευθυνότητα με την οποία η εταιρεία παράγει ένα εκ των σημαντικότερων αγαθών για τον καταναλωτή, το φυσικό μεταλλικό νερό.

Το μαγικό αυτό “υδάτινο ταξίδι” για το κοινό της περιοχής μας, αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Nestle' για τη Διατροφή, την Υγεία και την Ευεξία στη Χώρα μας, λέξεις που αποτελούν βασικά ζητούμενα μίας σύγχρονης πραγματικότητας με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς.

Η διαδρομή αυτή του νερού ΚΟΡΠΗ, από την παραγωγή στη συσκευασία και την κατανάλωση, αποτελεί αντικείμενο επιστημονικής μελέτης και ολιστική επιχειρηματική λογική για τη Nestle', που φροντίζει να εξελίσσει συνεχώς τις πρωτοποριακές της μεθόδους στην παραγωγή του φυσικού μεταλλικού νερού, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και για την εξοικονόμησή του. Μία διαδικασία που αποτελεί πλέον και στρατηγικό στόχο για την εταιρεία, προσφέροντας παράλληλα τα μέγιστα στην περιβαλλοντική προστασία της περιοχής.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΟΡΠΗ πηγάζει από τη φημισμένη για τις πηγές της περιοχής Κορπή, στα Ακαρνανικά Βουνά, ένα περιβάλλον φυσικό και προστατευμένο, χωρίς καμία βιομηχανική δραστηριότητα.

Το εργοστάσιο της Nestlé αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια στην Ευρώπη, με σημαντική συνεισφορά στην απασχόληση και την οικονομία της περιοχής και ευρύτερα στην τοπική κοινωνία.

Tο Σάββατο 23 Μαρτίου 2019, που το εργοστάσιο θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό, οι πρώτοι 200 που θα δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις γραμμές παραγωγής του φυσικού μεταλλικού νερού ΚΟΡΠΗ, ενώ παράλληλα με τις ξεναγήσεις, θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες του εργοστασίου, με θέμα, τι άλλο; Το νερό και τη σωστή ενυδάτωση!

Καλέστε από σήμερα στο 210 7249000, πληκτρολογήστε το εσωτερικό 333, δηλώστε συμμετοχή και απολαύστε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στον μαγικό κόσμο του νερού!