Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 16:37

Δημοπρατείται ο Θερινός Κινηματογράφος “Κυανή Ακτή” - Το ύψος του ενοικίου, οι υποχρεώσεις και η διάρκεια της μίσθωσης...

Η οικονομική επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας έδωσε το “πράσινο φως” για να δημοπρατηθεί για το φετινό καλοκαίρι ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος “Κυανή Ακτή” και να μπορέσει έτσι να χαρίσει μία ευχάριστη και απαραίτητη διασκέδαση στους Πρεβεζάνους και τους επισκέπτες της πόλης (δείτε ΕΔΩ ρεπορτάζ από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου αναφέρθηκε το θέμα).

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών του Δήμου Πρέβεζας , με φανερές πλειοδοτικές, προφορικές προσφορές, την Πέμπτη 28η Μαρτίου 2019 ημέρα της εβδομάδας με ώρα έναρξης κατάθεσης προσφορών τις 10.00 π. μ. και λήξης κατάθεσης προσφορών τις 11.00, εκτός και υπάρχουν αμέσως συνεχιζόμενες η μία μετά την άλλη προσφορές, μέχρι της τελικής πλειοδοσίας.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο ματαιωθεί η δημοπρασία κατά την ανωτέρω ημερομηνία, αυτή θα επαναληφθεί με τους ίδιους όρους και στον ίδιο τόπο στις 4/4/2019, ημέρα Πέμπτη, την ίδια ώρα και με τους ίδιους όρους.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται για 6 έτη και ξεκινάει με την υπογραφή του συμφωνητικού.

Τα ελάχιστο όριο εκκίνησης των προσφορών καθορίζεται στα οκτακόσια (800,00 €) ευρώ ετησίως. Το ετήσιο μίσθωμα θα καταβάλλεται σε μία ετήσια δόση. Το μίσθωμα του πρώτου έτους την ημερομηνία υπογραφής του συμφωνητικού και τα δύο επόμενα την 1η Ιουνίου εκάστου έτους. Το μίσθωμα θα αναπροσαρμόζεται κατά ποσοστό 1% για κάθε έτος και θα υπολογίζεται επί του εκάστοτε καταβαλλόμενου μισθώματος στο τέλος κάθε μισθωτικού έτους. Πέραν του μισθώματος, ο μισθωτής υποχρεούται στην καταβολή κάθε τέλους, δικαιώματος ή τυχόν μελλοντικώς επιβληθησομένου φόρου, που μπορεί να προκύψει. Οι οποιεσδήποτε δαπάνες που αφορούν στην εγκατάσταση ή σε τυχόν μετατροπές του χώρου, εξοπλισμό, βαρύνουν αποκλειστικά τον μισθωτή και παραμένουν προς όφελος του μισθίου και θα πραγματοποιούνται μετά από συνεννόηση με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου.

Ο μισθωτής με την υπογραφή της μισθωτικής σύμβασης αποδέχεται ανεπιφύλακτα ότι έλαβε γνώση

  1. της κατάστασης του χώρου

  2. της θέσης του κινηματογράφου λόγω γειτνίασης με το Κηποθέατρο, στο οποίο θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις του Δήμου κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, ότι ο Δήμος Πρέβεζας δεν υπέχει καμία ευθύνη έναντι του μισθωτή για την κατάσταση στην οποία ο τελευταίος το παραλαμβάνει.

 

Το εκμισθωμένο ακίνητο επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί από τον μισθωτή σύμφωνα με τον προορισμό του και μόνον, ενώ εντός αυτού ο μισθωτής αναλαμβάνει την υποχρέωση αποκλειστικά με δική του μέριμνα, ευθύνη και δαπάνες να εγκαταστήσει, διαμορφώσει και λειτουργήσει και εκμεταλλευτεί καθ’ όλη την διάρκεια της παρούσας σύμβασης κινηματογράφο προβολής ταινιών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία μη προσβάλλοντας το λαϊκό αίσθημα (όχι προβολή ταινιών ρατσιστικού περιεχομένου και ταινιών πορνό).