Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 10:58

Λάκης Παπαδόπουλος-Γιάννης Γιοκαρίνης Νίκος Ζιώγαλας-Γιάννης Μηλιώκας στο Stage Ioannina-Κερδίστε προσκλήσεις!

Λάκης Παπαδόπουλος-Γιάννης Γιοκαρίνης
Νίκος Ζιώγαλας-Γιάννης Μηλιώκας

Σάββατο 6 Απριλίου 2019


Η «Γυριστρούλα» και ο «Νοσταλγός του Ροκ εν Ρολ», το «Ποιμενικό Ροκ» και η «Βασιλική», έρχονται στις 6 Απριλίου 2019 στο Stage.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Μηλιώκας, τέσσερις από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ιδιαίτερης ελληνικής σκηνής των ‘80s και των ‘90s, θα είναι συνεπείς στο ραντεβού τους, σε μια βραδιά που αναμένεται τουλάχιστον ξεσηκωτική.

Την ιστορία της ελληνικής μουσικής σκηνής, την έχουν φτιάξει οι παρέες. Από το «Κύτταρο» και το «Αχ Μαρία!» μέχρι σήμερα, τέσσερις φίλοι που τους ενώνει η ίδια μουσική «τρέλα», το ίδιο πάθος και η αιώνια εφηβεία, συνεχίζουν να «γαζώνουν» στο σανίδι και να δημιουργούν μεγάλες μουσικές βραδιές. Ώρα προσέλευσης: 21:30, ώρα έναρξης 22:30
Προπώληση, Μειωμένο, Φοιτητικό: 10€ Ταμείο: 12€ (Η τιμή του μειωμένου ισχύει και στο ταμείο). Σημεία Προπώλησης: Γερμανός (απέναντι από Ρολόι), Giorgio (στοά Ορφέα),
Vision of Sound (Ν. Ζέρβα 78), τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά μέσω viva.gr

----------------------------------------------------------------
* Η αγορά του εισιτήριου δεν εξασφαλίζει θέση καθήμενου.
* Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνείτε στο 2651035370
* Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό
* Ανάλογα τη προσέλευση θα λειτουργήσει και ο εξώστης
----------------------------------------------------------------

 

Στείλτε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και τις  4 Απριλίου και ώρα 12:00 με την ένδειξη "STAGE", το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, για να μπείτε στην κλήρωση για 2 μονές προσκλήσεις.