Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 13:23

Σύμβουλο Διαχείρισης επ' αμοιβή της δομής Διαχείρισης Προορισμών για την Πολιτιστική Διαδρομή των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου προσλαμβάνει το “ΔΙΑΖΩΜΑ”

Την έγκριση πρόσληψης συμβούλου διαχείρισης των DMMO (Δομή Διαχείρισης Προορισμών - Destination Marketing and Management Organization) την ενδυνάμωση της δομής του Διαζώματος και την υποστήριξη της Ήπειρος Α.Ε., του Φορέα Διαχείρισης του Προγράμματος «Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου», αποφάσισε το Δ.Σ. του σωματείου “ΔΙΑΖΩΜΑ”.

Στο πλαίσιο αυτό έκρινε ότι είναι απαραίτητη η συνεργασία με ειδικό επιστήμονα που να μπορεί να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις του προγράμματος. Κατόπιν εισήγησης του Προέδρου του σωματείου Σταύρου Μπένου, ορίστηκε σύμβουλος διαχείρισης, ο οποίος για διάστημα 6 μηνών θα λάβει συνολικές μικτές αποδοχές ύψους 3.700 ευρώ.

Ο συνεργάτης θα έχει τις ακόλουθες κύριες αρμοδιότητες:

α) Τον συντονισμό και την οργάνωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων της διαδρομής του Δημόσιου και του Ιδιωτικού τομέα, ώστε να υπάρχει καθημερινή πληροφόρηση, τόσο για τη σωστή λειτουργία των αρχαιολογικών χώρων, όσο και του συμφώνου ποιότητας

β) τη διαρκή ενημέρωση της ιστοσελίδας της διαδρομής, σχετικά με τα νέα της διαδρομής, τις νέες επιχειρήσεις που εντάσσονται, των νέων κειμένων που θα παράγονται για τα μνημεία που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου.

Το άτομα που θα αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο είναι Διπλωματούχος των Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Ε.Μ.Π., με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη Διοργάνωση Εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ Μετροπόλιταν της Μ. Βρετανίας.

Είναι ιδιαίτερα γνωστός μάλιστα στο χώρο του αθλητισμού, καθώς έχει εργαστεί στο παρελθόν στον τομέα εμπορικής στρατηγικής του Άρη Θεσσαλονίκης, τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ.