Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012 22:05

Έκπτωση 30-60% στις εκδόσεις του δήμου και της δημοτικής βιβλιοθήκης

Ο Δήμος Πρέβεζας - Τμήμα Πολιτισμού στο πλαίσιο των δράσεων για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της πόλης και κυρίως λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει μεγάλο μέρος της κοινωνίας, προσφέρει για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όλες τις εκδόσεις του Δήμου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης με έκπτωση από 30% - έως 60% (σε επιλεγμένους τίτλους).

Ιδιαίτερα για τους μαθητές, τους φοιτητές και τους άνεργους, προσφέρει έκπτωση 50% (με την επίδειξη του μαθητικού ή σπουδαστικού τους πάσο ή την κάρτα ανεργίας), προκειμένου να έχουν πρόσβαση στον πνευματικό πλούτο του τόπου μας.

Ο Δήμος Πρέβεζας και η Δημοτική του Βιβλιοθήκη έχουν επιδείξει σημαντικό εκδοτικό έργο, με την έκδοση βιβλίων με ιστορικές, αρχαιολογικές και λαογραφικές αναφορές για τη Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή, τα μνημεία της, την τέχνη, τη λογοτεχνία κ.α.

"Ένα βιβλίο είναι η καλύτερη επιλογή, ένα δώρο από καρδιάς για να το προσφέρουμε στους φίλους μας ή στα προσφιλή μας πρόσωπα" τονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοσμάς Κορωναίος ευχόμενος σε όλους καλές γιορτές, υγεία και οικογενειακή ευτυχία, με συντροφιά ένα καλό βιβλίο.