Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 15:28

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας στις 14 Αυγούστου-Τα ονόματα των νικητών

Μίλτος Πασχαλίδης live
Τετάρτη 14 Αυγούστου
Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει στην Πρέβεζα στα πλαίσια της την καλοκαιρινής του περιοδείας για μια μοναδική εμφάνιση στο Δημοτικό Κηποθέατρο της Πρέβεζας.

Τα λόγια για τον Μίλτο είναι πλέον περιττά: 24 χρόνια πορείας με μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 12 πετυχημένους δίσκους, σημαντικές συνεργασίες. Όλα με το προσωπικό του στίγμα: την πετυχημένη του ισορροπία μεταξύ ροκ και παραδοσιακής μουσικής και τη δυνατή σύνδεσή του με τον κόσμο.

Η βραδιά στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας θα τα έχει όλα: παραμύθια, κακιές συνήθειες, ιστορίες και τραγούδια που ζούνε λαθραία, παλιά και αγαπημένα τραγούδια, όπως «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης», τις «Πεθαμένες Καλησπέρες», αλλά και νέες επιτυχίες των τελευταίων του δισκογραφικών δουλειών.

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου ο Μίλτος θα μας τα πει όλα.

Συντελεστές:
Θύμιος Παπαδόπουλος – πνευστά, Νίκη Γρανά - πιάνο, ακορντεόν, Πάρις Περυσινάκης - λύρα, μαντολίνο, Ηλίας Δουμάνης - τύμπανα, Δημήτρης Μουτάφης - μπάσο,
Πασχάλης Κολέντσης - ηχοληψία, Μανώλης Μπράτσης – φωτισμοί

Εισιτήρια:
Προπώληση 12€
Γενική είσοδος 14€

Προπώληση εισιτηρίων ηλεκτρονικά σε viva.gr στο παρακάτω link

https://www.viva.gr/tickets/music/dimotiko-kipotheatro-prevezas/miltos-pasxalidis-live-stin-preveza/?fbclid=IwAR1G5nx3SW3CvN9N-4uLtQwjGZRNjdLv55Y3tT-dTc4-0GQfkm00spNyjEU

και σε όλα τα φυσικά σημεία viva σε όλη την Ελλάδα

Περισσότερα σημεία προπώλησης:

Βιβλιοπωλείο Κύκλος
Katsanos Energy 
Bookshop Avdikos 
Μποτίλια στο πέλαγο.
ΑΠΟΘΗΚΗ 
DB Music Store

Καταστήματα WIND (με έξτρα χρέωση)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Έναρξη συναυλίας στις 22:00


Οργάνωση Παραγωγής: Orangutan.rocks, Love Light Productions & Ο Κήπος των Τεχνών - ArtGarden


Επικοινωνία
Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
W. www.orangutan.rocks

 

Οι δύο νικητές που κέρδισαν μετά από κλήρωση από μία μονή πρόσκληση είναι η Ειρήνη Μ. και ο Δημήτρης Κ. οι οποίοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.