Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013 03:41

Με επιτυχία του ρεσιτάλ πιάνου του Χαράλαμπου Αγγελοπούλου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Πρέβεζας το ρεσιτάλ πιάνου του γνωστού πιανίστα Χαράλαμπου Αγγελοπούλου που διοργάνωσε το δημοτικό ωδείο Πρέβεζας Σπύρος Δήμας.

Οι πρώτες νότες της βραδιάς προήλθαν από τους αυτοσχεδιασμούς του Σούμπερτ ενώ ακολούθησαν έργα Liszt, Chopin και Brahms και διακριμένος πιανίστας με την γεμάτη δυναμισμό και λυρισμό ερμηνεία κέρδισε το θερμό και ειλικρινές χειροκρότημα. του κοινού.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα πολιτισμού κ. Κοσμάς Κορωναίος ευχαρίστησε τον καλλιτέχνη που έδωσε την ευκαιρία στο ακροατήρια να γίνει συμμέτοχος σε’ ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι σημείωσε ότι ρεσιτάλ πιάνου ήταν είναι πολύ καλό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά και έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο δήμος θα γίνει προσπάθεια να συνεχιστεί η πολιτισμική ανάπτυξη μέσα από ένα πεδίο πολιτιστικών δράσεων, εκπαιδευτικών – επιμορφωτικών δραστηριοτήτων και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Να σημειώσουμε τέλος ότι ο κ. Αγγελόπουλος την Πέμπτη το μεσημέρι πραγματοποίησε σεμινάριο με θέμα «Κλασσική σονάτα» ερμηνεία και τεχνική . Το σεμινάριο παρακολούθησαν μαθητές πιάνου κατωτέρας, μέσης και ανωτέρας τάξης και ήταν ενταγμένο στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής δράσης του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας».