Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 18 Μαϊος 2020 17:11

Νέο τραγούδι για τον Κώστα Αντύπα

Νέο τραγούδι για τον τραγουδοποιό Κώστα Αντύπα... εν μέσω καραντίνας, η δημιουργία έδωσε τη λύση απέναντι στο «μούδιασμα» της εποχής.

Ο χορός του λύκου με ροκ ύφος μας θυμίζει πως οι φόβοι και οι ανασφάλειες που κρύβονται στις σκέψεις μας ζωντανεύουν μόνο όταν εμείς οι ίδιοι τους δίνουμε σάρκα και οστά... στο χέρι μας είναι να κοιτάξουμε κατάματα το λύκο που κρύβουμε μέσα μας και να μετουσιώσουμε το φόβο σε δύναμη…

Ένα πρότζεκτ που δουλευόταν για μήνες «κλείδωσε» στο διάστημα του lockdown και βρήκε το δρόμο του προς το μουσικό κοινό μέσα από το κανάλι του Κώστα στο youtube. Μουσική που υπογράφει ο ίδιος και στίχοι που δημιουργήθηκαν μέσα από τη συνεργασία του με μία νέα στιχουργό, την Λίντα Κάουφμαν, πλαισιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο από τη σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μανταλιά και το τελικό αποτέλεσμα τους δικαιώνει όλους.

 Ο Κώστας Αντύπας γεννήθηκε και ζει στην Πρέβεζα. Με δύο προσωπικούς δίσκους και τραγούδια που διαθέτει μέσω του καναλιού του στο youtube, έχει δημιουργήσει το δικό του κοινό με το οποίο φροντίζει να επικοινωνεί κι από κοντά μέσα από τις ζωντανές του εμφανίσεις Στη μουσική του διαδρομή έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής (Ανδριάνα Μπάμπαλη, Γιώτα Νέγκα, Νίνα Λοτσάρη, Μαρίνα Σκιαδαρέση, Ερωφίλη).

Δελτίο τύπου

Πολυμέσα