Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013 00:55

Με επιτυχία η Συναυλία από το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων "Η Πασσαρών"

Σε απόλυτη αρμονία ήχησε το Σάββατο στο πολιτιστικό κέντρο Πρέβεζας το κιθαριστικό σύνολο Ροδοτοπίου υπό την διεύθυνση του Γιώργου Νάκη.

Η σκηνή γέμισε από κιθάρες και παιδιά και το σύνολο ξεκίνησε το πρόγραμμά του με γνωστές μπαλάντες από διάφορες μουσικές περιοχές και στην συνέχεια με ταξίδεψε στην παραδοσιακή Ελλάδα ενώ η συναυλία ολοκληρώθηκε με Ηπειρώτικο κομμάτι που έχει επίσης ως βάση του το ηχόχρωμα της κλασσικής κιθάρας.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Πρέβεζας σε συνεργασία με το δημοτικό Ωδείο «Σπύρο Δήμας συμμετείχαν στις κιθάρες οι Αλαγκαμπού Ζάχρα, Ζώη Νικολίνα, Ζώη Χρύσα, Λύγδα Ανθή, Λωρίδα Αριάδνη, Λωρίδας Αλέξανδρος, Μαμακή Κωνσταντίνα, Μάνθου Κωνσταντίνα, Ματσάγκα Χρυσάνθη, Νάκη Σταυρούλα, Νάκης, Παναγιώτης, Σμπόνιας Βαγγέλης, Σμπόνιας Κώστας, Στεργίου Βούλα, Τσιάβου Αθηνά, Τσελέφης Βασίλης, Τσελέφης Φώτης, στο κοντραμπάσο ο Βέργος Σπύρος και στο τραγούδι η Νάκη Σταυρούλα.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Πρέβεζας για θέματα πολιτισμού κ. Κοσμάς Κορωναίος συνεχάρη τους συντελεστές για την όμορφη βραδιά και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στα μονοπάτια της μουσικής τέχνης.

Οι κιθαριστές παρουσίασαν ένα μουσικό πρόγραμμα που ο κόσμος το υποδέχτηκε με συγκίνηση και ζεστασιά ενώ το αποτέλεσμα ήταν θαυμάσιο και ελπιδοφόρο.