Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 10:42

15 & 16 Αυγούστου στο Δημοτικό Κηποθέατρο το 18ο Preveza Jazz Festival!

Δύο μοναδικές βραδιές που σκοπεύουν να αφήσουν αξέχαστο αυτό το καλοκαίρι υπόσχεται το Preveza Jazz Festival: 15 και 16 Αυγούστου, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας το Preveza Jazz Festival στην 18η του έκδοση «μετακομίζει» προσωρινά στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» με προσκεκλημένους την Έλλη Πασπαλά με το EllylovesJazz , τους Gadjo Dilo, τους Human Touch και το Christos Tambouratzis project.

Το 18o Preveza Jazz Festival τελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και ο Δήμος Πρέβεζας . Μέγας Χορηγός η Eurobank.

Σας περιμένουμε για το 18ο Preveza Jazz Festival στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος». Με ελεύθερη συμμετοχή, η έναρξη στις 21.00, η είσοδος θα γίνει με προσκλήσεις και τηρώντας το πρωτόκολλο ασφάλειας. Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας προκειμένου να μην δημιουργηθεί συνωστισμός. Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.45.

Πού μπορείτε να προμηθευτείτε προσκλήσεις

  • Με ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ και υποδεικνύοντας στο μήνυμα « Θα ήθελα μια πρόσκληση για την ….(ημέρα-ες) στο όνομα …..». Στην είσοδο την ημέρα της συναυλίας θα πείτε μόνο το όνομα σας !
  • Στο Δήμο Πρέβεζας πρωινές ώρες.
  • Στο βιβλιοπωλείο Κύκλος, στο Art Café –Μποτίλια στο Πέλαγος και στο Diem

Ακολουθήστε το Preveza Jazz Festival στο fb και στο Instagram, γίνετε μέλος της μεγαλύτερης jazz παρέας.