Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 10:50

Διαδικτυακή φεστιβαλική εκδήλωση με τη συμμετοχή χορωδιών από όλο τον κόσμο θα διοργανώσει η Χορωδία Αρμονία

Διαδικτυακή φεστιβαλική εκδήλωση στο Κηποθέατρο με τη συμμετοχή χορωδιών από όλο τον κόσμο θα διοργανώσει η Χορωδία Αρμονία Πρέβεζας τον ερχόμενο Οκτώβριο, ενώ στις 2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία της Παιδικής Χορωδίας «Αρμονία» Πρέβεζας στο Αρχαίο Ωδείο της Νικόπολης , αφιερωμένη στην επέτειο της ναυμαχίας του Ακτίου.

Σε σχετικό δελτίο τύπου η Χορωδία αναφέρει:

“Αυτό που ζούμε το τελευταίο διάστημα είναι πρωτόγνωρο για όλους μας. Η νέα αυτή κατάσταση δεν θα αφήσει κανέναν αλώβητο. Πόσο μάλλον τα χορωδιακά φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πρέπει να αφεθούμε στην δύναμη της αδράνειας και της φθοράς. Πρέπει να επανακαθορίσουμε τους στόχους για το 2020 και το 2021. Να ετοιμάσουμε πλάνο ενεργειών το οποίο θα το επικαιροποιούμε τακτικά και ανάλογα με το πως εξελίσσονται τα πράγματα. Έτσι και το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας καθορίζει τους νέους του στόχους για την χρονιά που έρχεται.

Παρόλο που αναβάλαμε την πραγματοποίηση του Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Πρέβεζας, που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 6 έως τις 12 Ιουλίου 2020, επανερχόμαστε λειτουργώντας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ακολουθώντας πιστά τις κρατικές οδηγίες, συμβάλλοντας με όλες μας τις δυνάμεις, στην προσπάθεια για το μετριασμό των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού COVID 19, σε όλες τις πτυχές της κοινωνικής και οικονομικής μας ζωής.

Φέτος οι εκδηλώσεις θα είναι σπονδυλωτές και θα χωριστούν σε 2 μέρη:

1. Συναυλία της Παιδικής Χορωδίας «Αρμονία» Πρέβεζας στις 02.09.2020 στο Αρχαίο Ωδείο της Νικόπολης , αφιερωμένη στην επέτειο της ναυμαχίας του Ακτίου.

2. Διαδικτυακή φεστιβαλική εκδήλωση στο Κηποθέατρο με τη συμμετοχή χορωδιών από όλο τον κόσμο σε συνεργασία με το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Μιούζικαλ Θεσσαλονίκης στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2020.

Και στις δυο εκδηλώσεις οι θέσεις θα είναι περιορισμένες.

118458927 748456535699130 8973674061179018390 n

Προσκαλούμε τις χορωδίες από όλον τον κόσμο να συμμετέχουν στη κεντρική διαδικτυακή μας συνάντηση τον Οκτώβριο του 2020 στην Πρέβεζα. Η συνάντηση αυτή δεν θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα.

Όσες χορωδίες το επιθυμούν μπορούν να μας αποστείλουν ένα πρόσφατο βίντεο με ένα τραγούδι που θα ερμηνεύουν και αυτό θα παρουσιαστεί τόσο διαδικτυακά όσο και σε ανοικτή εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην Πρέβεζα. Παράλληλα θα συνδεθούμε διαδικτυακά με κάποιον εκπρόσωπο της χορωδίας όπου σε ζωντανή μετάδοση θα γίνεται η παρουσίαση της χορωδίας.

Η εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Μιούζικαλ Θεσσαλονίκης, όπου αντίστοιχα θα παρουσιαστούν κι από αυτό χορωδίες. Παράλληλα, διεθνείς προσωπικότητες της διεθνής χορωδιακής μουσικής θα κληθούν να μιλήσουν σε ζωντανή σύνδεση, μεταφέροντας μας την εμπειρία και τη γνώση τους.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: Tηλ. 0030 2682 0 24915 Fax. 0030 2682 0 29852 Κινητό 0030 6973 0 50626 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. https://www.armoniachoir.gr/festival