Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 15:23

"Ηχογραφίες"-Έκθεση φωτογραφίας του Σπύρου Βαγγελάκη στο ΑΤΡΑΠΟΣ BAR

Την έκθεση φωτογραφίας του Σπύρου Βαγγελάκη με τίτλο "Ηχογραφίες" θα φιλοξενεί το BAR ΑΤΡΑΠΟΣ (Χρ. Κοντού 9, Σαϊτάν Παζάρ) από τις 30/7 έως και τις 10/8.

Ο Σπύρος Βαγγελάκης αναφέρει για την έκθεσή του:

"Η μεγάλη γιορτή της μουσικής, το 19ο PJF πλησιάζει. Η πόλη θα φορέσει τα γιορτινά της για να υποδεχθεί μερικούς απο τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής jazz σκηνής αλλα και πολλούς επισκέπτες απο γειτονικές πόλεις που κάθε χρόνο παραθερίζουν στην περιοχή μας και δεν χάνουν ευκαιρία να συμμετέχουν στις πολλές και υψηλού επιπέδου πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουμε την τύχη να διοργανώνονται στην πόλη μας .

Έτσι λοιπόν και εγω στο κλίμα των ημερών, συμμετέχω με μια αναδρομική έκθεση φωτογραφίας στο Bar Atrapos στο Σάιταν Παζαρ.

Η έκθεση καταγράφει μουσικές συναντήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κυρίως από τον χώρο της τζαζ και προσπαθεί να αναδείξει την παγκοσμιότητα της μουσικής γλώσσας.

Μουσικοί από όλο τον κόσμο ταξιδεύουν για να συναντηθούν και να επικοινωνήσουν το μεγαλείο της αυτοσχεδιαστικής μουσικής που δεν έχει σύνορα, χρωμα, ηλικία. Παλιοί και νέοι ταλαντούχοι και χαρισματικοί μουσικοί πρωταγωνιστούν επί σκηνής ενώ ένα ενθουσιώδες κοινό όλων των ηλικιών κι όλων των φύλλων και φυλών ακολουθεί φανατικά τα gigs, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα μοναδική που ευχόμαστε σύντομα να την ξαναζήσουμε.

Η Έκθεση παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο Athens Technopolis Jazz Festival το 2015, αλλα και παράλληλα με το Stockholm Jazz Festival με τίτλο Jazz Lenses την ίδια χρονιά. Θα χαρώ να σας δω σε ένα όμορφο ξεχωριστό περιβάλλον στην καρδιά του ιστορικού κέντρο που τόσο αγαπάμε !"