Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 05 Μαϊος 2022 12:42

Παρουσιάστηκε το Πολιτιστικό Πρόγραμμα του Δήμου Πρέβεζας

Το φετινό Πολιτιστικό Πρόγραμμα του Δήμου Πρέβεζας, το οποίο ξεκίνησε επίσημα χθες και θα ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο, ανακοινώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησαν ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα πολιτισμού Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου, παρουσία και των άλλων δύο συνεργατών του Δημάρχου Σέβης Κονταξή και Γιώτας Γεωργάκου και της προϊσταμένης του τμήματος Πολιτισμού Δήμητρας Κοψάρη.

IMG 0002

Ο δήμαρχος Πρέβεζας επισήμανε πως μετά από δύο χρόνια περιορισμών λόγω του κορωνοιού ο δήμος δημιούργησε ένα καλεντάρι εκδηλώσεων που ανταποκρίνεται σε αυτό που θέλει η δημοτική αρχή και ευχαρίστησε θερμά το τμήμα πολιτισμού και τους συνεργάτες που εργάστηκαν γι αυτό, ενώ πρόσθεσε πως το πρόγραμμα ενδέχεται να εμπλουτιστεί και να υπάρξουν κάποιες αλλαγές.

Ο κ. Γεωργάκος επίσης σημείωσε πως γίνονται προσπάθειες για την επαναλειτουργία του θερινού κινηματογράφου σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη, ενώ σημείωσε πως φέτος “επιστρέφουν” η Γιορτή της Σαρδέλας και η Λευκή Νύχτα.

IMG 0012

Η κα Γεωργοκίτισου από την πλευρά της σημείωσε πως ο δήμος δημιούργησε ένα πρόγραμμα με σκοπό να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πολιτών, ανάγκες ψυχαγωγίας, επιμόρφωσης, καλλιέργειας και χαλάρωσης και στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται σύγχρονες θεατρικές παραστάσεις, αρχαίο δράμα, παιδικά θέατρα, μουσικές συναυλίες, φεστιβάλ, παρουσιάσεις βιβλίων, εκθέσεις ζωγραφικής κ.α.

Δείτε το πρόγραμμα, όπως ανακοινώθηκε, με ένα κλικ ΕΔΩ