Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 14:37

Συγκίνησε η συναυλία του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας στο Νεκρομαντείο

Στον αρχαιολογικό χώρου του Νεκρομαντείο,  πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας που διοργάνωσε ο Δήμος Πάργας, η Εφορία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και ο Σύλλογος «Φίλοι του Νεκρομαντείου».

Synaylia2

Οι μαθητές σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς παρουσίασαν μια μουσική παράσταση υψηλού επιπέδου που συγκίνησε όσους την παρακολούθησαν. Το θέμα της εκδήλωσης αφορούσε την Μικρασιατική Καταστροφή και τον ξεριζωμό των Ελλήνων.

Synaylia1

Ιδιαίτερη τιμή για τους διοργανωτές αποτέλεσε και η εκτέλεση του έργου του συνθέτη Νίκου Σκαλκώτα «Ωδή στον Αχέροντα» που αποδόθηκε εξαιρετικά.

synaylia0

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς ευχαρίστησε τους μαθητές και τους καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση, σε έναν τόσο σημαντικό αρχαιολογικό χώρο, ενώ ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι του Νεκρομαντείου» Ιωάννης Γιαμάς, μεταξύ άλλων, εξήρε  την συνεργασία με τον Δήμο Πάργας και τους υπόλοιπους φορείς με στόχο την υλοποίηση του Ψηφιακού Μουσείου για το Νεκρομαντείο.

synaylia4

Ο Δ/ντης του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας Βασίλειος Χαλβατζής με την σειρά του ευχαρίστησε όλους τους διοργανωτές για την φιλοξενία του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας.

synaylia5

Από το γραφείο τύπου του δήμου Πάργας