Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 02 Μαϊος 2013 15:20

Νέο τεύχος για τα Πρεβεζάνικα Χρονικά

O Δήμος Πρέβεζας, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας και η Συντακτική Eπιτροπή των Πρεβεζάνικων Χρονικών, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν την έκδοση του 47ου-48ου τεύχους του περιοδικού.

Το νέο διπλό τεύχος των Πρεβεζάνικων Χρονικών που κυκλοφόρησε, περιέχει ενδιαφέρουσες εργασίες και μελέτες για την αρχαιολογία, την ιστορία, τη δημογραφία, τη φιλοσοφία, το περιβάλλον, την τέχνη, ποιήματα Πρεβεζάνων δημιουργών, βιβλιοκριτική.

Στο τεύχος αυτό συνεργάστηκαν οι: Χρυσοβαλάντω Κουτσοτόλη, Δημοσθένης Δόνος, Ελευθέριος Βέτσιος, Χριστίνα Παπακώστα, Νίκος Δ. Καράμπελας , Γιώργος Μουστάκης, Οδυσσέας Μπέτσος, Michael Stork ,Κώστας Κωστούλας, Ευάγγελος Καινούργιος, Ιωάννα Αθανασοπούλου , Σπύρος Ντρίκος, Νίκος Γιαννούλης, Χρυσούλα Χαλκίδου, Απόστολος Παπαδημητρίου, Γιάννης Δάλλας, Σπύρος Κατσίμης, Θέμης Κατωγιάννης, Βασίλειος Μπότσιος, Κώστας Κόμης, Μαρίνα Βρέλλη-Ζάχου, Γιάννης Ρέντζιος, Στέλιος Μαφρέδας .

"Παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, θεωρήσαμε υποχρέωσή μας την έκδοση του τεύχους αυτού, προσπαθώντας συγχρόνως για τη συνεχή βελτίωσή του σε περιεχόμενο και εμφάνιση" αναφέρει η Συντακτική Επιτροπή των Πρεβεζάνικων Χρονικών καλώντας τους συμπολίτες μας να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν το περιοδικό και τις προσπάθειες του Δήμου Πρέβεζας και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, που εδώ και 34 χρόνια εκδίδουν ανελλιπώς τα Πρεβεζάνικα Χρονικά, και τα οποία έχουν καταστεί απαραίτητο εργαλείο της τοπικής ιστορικής και πολιτισμικής έρευνας.

Η τιμή του τεύχους (480 σελ.), έχει καθοριστεί στα 15 €.

Το περιοδικό μπορείτε να το προμηθευτείτε από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας (Εθνικής Αντίστασης 10) και τα τοπικά βιβλιοπωλεία.. (Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 26820-29889).