Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 02:28

"Η Πάργα δημιουργεί"-Εβδομάδα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων AdrionArt

Ο Δήμος Πάργας στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ADRION ART - Η Σύγχρονη Τέχνη στις Διασυνοριακές Περιοχές Ελλάδος-Ιταλίας», σας προσκαλεί στην πολιτιστική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 25 έως και την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στο χώρο του Γενικού Λυκείου Καναλακίου.

Η έκθεση στοχεύει στην προβολή των καλλιτεχνικών δημιουργιών των συμπολιτών μας και θα συνοδεύεται από μια σειρά  χορευτικών, θεατρικών παραστάσεων και μουσικών εκδηλώσεων,  που ο Δήμος Πάργας διοργανώνει για το κοινό.

Τα  εγκαίνια της έκθεσης και η έναρξη των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 7μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Σημειώνεται ότι το έργο «ADRION ART - Η Σύγχρονη Τέχνη στις Διασυνοριακές Περιοχές Ελλάδος-Ιταλίας» πραγματοποιείται στα πλαίσια του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα - Ιταλία 2007-2013» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (κατά 75%) και από εθνικούς πόρους (κατά 25%).

Έχει ως βασικό αντικείμενο τον εντοπισμό καλλιτεχνών, οι οποίοι διαμένουν ή δραστηριοποιούνται στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδος - Ιταλίας, με στόχο την προώθηση των δημιουργιών τους, την ενίσχυση της συνεργασίας τους και την παροχή ενός μοναδικού τρόπου επέκτασης της δραστηριοποίησής τους μέσω της χρήσης καινοτόμων τεχνολογιών πληροφορικής. 

pargalogo1pargalogo2pargalogo3