Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2013 01:44

Κέρδισε τις εντυπώσεις η Χορωδία «Αρμονία» Πρέβεζας

Η Παιδική Χορωδία «Αρμονία» Πρέβεζας, προσκεκλημένη του καλλιτεχνικού και πολιτιστικού συλλόγου «Τροβαδούροι Κηφισιάς», συμμετείχε στο 33ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ που έλαβε χώρα στην Αθήνα το Σάββατο και την Κυριακή 2 και 3 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Κηφισιάς «Βασίλης Γκατσόπουλος».

Η παιδική χορωδία εμφανίστηκε το Σάββατο 2/11 στις 19.30 στην εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στους «Μικρούς Τροβαδούρους» και στην οποία συμμετείχαν επίσης οι παιδικές χορωδίες Μοσχάτου-Ταύρου και Νις (Σερβία) καθώς και η χορωδία ενηλίκων της Σαρδηνίας (Ιταλία). Η παρουσία της έδωσε ξεχωριστή λάμψη στο φεστιβάλ αυτό και οι διοργανωτές αλλά και οι προσκεκλημένοι χάρηκαν το υψηλό επίπεδο που έχουν φθάσει τα παιδιά υπό το άγρυπνο βλέμμα και την τέλεια καθοδήγηση της μαέστρου τους κας Ανέλια Στεφάνοβα.

DSCN7011

Παράλληλα, η Μικτή Χορωδία «Αρμονία» Πρέβεζας τίμησε με την παρουσία της το 1ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ «Νίκος Αστρινίδης» που διοργανώθηκε από τη Μικτή Χορωδία «ΝΙΚΟΣ ΑΣΤΡΙΝΙΔΗΣ» στη Θεσσαλονίκη. Το πρωί της Κυριακής 3 Νοεμβρίου η μικτή χορωδία «Αρμονία» έδωσε μια όμορφη συναυλία στο  Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο υπό τη διεύθυνση πάντα του μαέστρου κ. Βαλεντίν Στεφάνωφ.