Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 15:59

Ζωντανά από τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης το αριστούργημα του Βέρντι "Φάλσταφ"-Κερδίστε προσκλήσεις

Το αριστούργημα του Βέρντι "Φάλσταφ" παρουσιάζουν σε ζωντανή μετάδοση στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ ο Δήμος Πρέβεζας, το Δημοτικό Ωδείο "Σπύρος Δήμας" και η Metropolitan Opera αποχαιρετώντας με αυτόν τον τρόπο τη χρονιά που σήμανε τα 200 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου συνθέτη.

Στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας, γράφοντας "ΟΠΕΡΑ" μέχρι τις 20:00 της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου και μπείτε στην κλήρωση για δύο διπλές προσκλήσεις. 

Ο Φάλσταφ εμφανίζεται για πρώτη φορά στη Met εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, με διεύθυνση του James Levine και σκηνοθεσία Robert Carsen. 

Η παράσταση μεταδίδεται σε απευθείας σύνδεση, μέσω δορυφόρου.

Οι ζωντανές προβολές από τη ΜΕΤ πραγματοποιούνται για 5η χρονιά στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας (πρώην Όαση), όπου υψηλής ποιότητας μηχανήματα «ταξιδεύουν» το κοινό στην Όπερα της Νέας Υόρκης, ενώ οι παραστάσεις, συνοδεύονται από υπότιτλους στα ελληνικά.

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ (και 5 ευρώ για μαθητές και φοιτητές). 

Περισσότερες πληροφορίες από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας (στο τηλέφωνο 2682025320 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.