Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013 15:26

«Μάγεψε» η παιδική χορωδία της Καστροσυκιάς

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στον «Μπαρπά Θωμά» στην παραλία της Καστροσυκιάς και παρουσία του Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομου  πραγματοποιήθηκε τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων η χριστουγεννιάτικη γιορτή της παιδικής-νεανικής χορωδίας της Καστροσυκιάς που παρουσίασε ένα μουσικό πρόγραμμα στο πνεύμα της ημερών.

Στην αρχή της μουσικής εκδήλωσης ο Πατέρας Χαρίτωνας αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται και αναφερόμενος στο πρόγραμμα σημείωσε ότι η χορωδία θα αποδώσει κάλαντα από διάφορες περιοχές της πατρίδος μας δίνοντας έτσι το βαθύ πνευματικό μήνυμα της μεγάλης εορτής της Γέννησης του Κυρίου μας.

xorwdia-kastr1

Το πρόγραμμα περιελάμβανε μια πολύ πιστή και αυθεντική παρουσίαση των παραδοσιακών καλάντων από κάθε γωνιά της  ρωμιοσύνης από την Γέννηση έως την Βάπτιση και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους.

Κλείνοντας την εκδήλωση ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μίλησε με επαινετικούς λόγους τόσο για πατέρα Χαρίτωνα όσο και για την μεγάλη προσπάθεια των παιδιών της χορωδίας. Ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες τα παιδιά αλλά και  τους γονείς και ευχήθηκε σε όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα

Αμέσως μετά τα μέλη της χορωδίας  κέρασαν σπιτικά γλυκίσματα όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους.