Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2014 02:52

Διαγωνισμός www.atpreveza.gr: Κερδίστε δύο διπλές προσκλήσεις για τα Τρία Τυφλά Ποντικάκια...

To www.atpreveza.gr, σας προσφέρει δύο δωρέαν διπλές προσκλήσεις(μία για τις 11/1/2014 και μία για τις 12/1/2014) για τη θεατρική παράσταση Τα Τρία Τυφλά Ποντικάκια. Στείλτε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με την ένδειξη «Ποντικάκια», το ονοματεπώνυμό σας, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, μέχρι και το Σάββατο 11/1/2014, στη 1μ.μ. και μπείτε στην κλήρωση.

Η Νέα Θεατρική Ομάδα "Γιατί Όχι;" συνεχίζει με άλλες 2 παραστάσεις στις 11 και 12 Ιανουαρίου στις 9 μ.μ. στην Αίθουσα Τέχνης Θεοφάνειο, την παρουσίαση του αστυνομικού θρίλερ τα Τρία Τυφλά Ποντικάκια, έργο βασισμένο στην Ποντικοπαγίδα της Αγκάθα Κρίστι.

Η Ποντικοπαγίδα παίζεται στο Γουεστ Εντ του Λονδίνου με τεράστια επιτυχία εδώ και 60 χρόνια και κανείς μέχρι τώρα δεν αποκάλυψε τον δολοφόνο σε κάποιον που δεν έχει δει την παράσταση. Επομένως, η επιτυχία της παράστασης εξαρτάται από τους θεατές της.
Μήπως θα είσαι εσύ αυτός που θα μπορέσει να δώσει μία λύση στο μυστήριο; 

triapontikakia

Οι ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης: Κική Παπαγιάννη, Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Τζο Νάστα, Λένα Τέφα - Σοφία Λελοβίτη (διπλή διανομή), Βαγγέλης Ντάνος, Έφη Παππά, Γιάννης Συρανίδης, Βιργινία Μπάκα.

Είσοδος: 5 ευρώ.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Studio Media, Join Magazine, Music Radio 102.1, Energy 93.4, Prisma 95.1, Atpreveza.gr,

Χορηγοί: Fullah Sugah by Skondras, Κατάστημα Μ.Λαϊνα, Prevere cafe, Βιβλιοπωλείο Παπαγεωργίου.  

Διαβάστε επίσης: Το μυστήριο με τα Τρία Τυφλά Ποντικάκια συνεχίζεται στη «Θεοφάνειο»...