Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014 16:38

Με πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε το Καρναβάλι Γυναικών Άρτας

Mε ωραίο καιρό, με κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε το 33ο Καρναβάλι Γυναικών Άρτας. Γυναίκες όλων των ηλικιών, μέλη συλλόγων, σχολών χορού και παιδιά σχολείων και φροντιστηρίων, έδωσαν ένα χαρούμενο παρόν σε αυτή την καθιερωμένη, εδώ και τριάντα τρία χρόνια αποκριάτικη γιορτή.

DSC06723

Τα θέματα ήταν κυρίως εμπνευσμένα από την «πλούσια» επικαιρότητα της οικονομικής κρίσης, των μιζών, κ.λ.π., με τις  Μ.Κ.Ο. να έχουν την τιμητική τους. Παρήλασαν τα κάτωθι γκρουπ με 8 άρματα και επικεφαλή τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού: Μικρή αλλά αχόρταγη…και όσοι είδαν κατάλαβαν!!!

DSC06718

Τα θέματα ήταν: Μ.Κ.Ο. Η προστασία της Πεταλούδας,  Πίπη η ΦακιδομίτηΠραμαντο-ιμάν o Μεγαλοπρεπής (Σύλλογος Πραμαντιωτών Άρτας «ΤΑ ΠΡΑΜΑΝΤΑ»), Τιγράκια (Κέντρο Ξένων Γλωσσών LCC «ΣΚΟΥΡΑ»), Φαναροφρένεια (Σύλλογος Γυναικών Φιλοθέης «Εσπερίδες»), Oίκος Λιάπη,  Roc’n’ rol(Γυμναστήριο Gym G),  Αngry birds (5Ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας), Συνταξιούχοι (Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Φιλοθέης), Καουμπόυσες (Φίλοι χορευτικής δραστηριότητας Ζούμπα «Αρμονία»), Γάτες από τζάκια και κεραμιδόγατες (Aθλητικός Σύλλογος «Πύρρος» Ρυμθική Γυμναστική), Ποντικάκια(Μουσικό Σολείο), Thiς is parta,   Κωλοφωτιές (Δημοτικό Σχολείο Αγ. Δημητρίου  Κυράτσας), Οι μαριονέτες της Ζούμπα (Πολιτιστικός Σύλλογος Κιρκιζατών-Πλησιών), Ποιος θα πληρώσει τη νύφηΜας ζώσανε τα φίδια (Μουσικοφιλολογικός Σύλλογος “Σκουφάς”).