Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014 01:36

«Βέρθερος» του Μασνέ απευθείας από την Μet το Σάββατο

Με το Βέρθερο του Μασνέ συνεχίζεται το βραβευμένο πρόγραμμα της Μet από το Δήμο Πρέβεζας, το Δημοτικό Ωδείο "Σπύρος Δήμας" και τη Metropolitan Opera το Σάββατο 15 Μαρτίου στις 7 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

Ο σκηνοθέτης Richard Eyre επιστρέφει στη Met με μια καινούργια παραγωγή της όπερας Βέρθερος του Μασνέ, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο τραγικό μυθιστόρημα του Γκαίτε. Ο Jonas Kaufmann ερμηνεύει το ρόλο του μελαγχολικού ποιητή Βέρθερου και δίπλα του ως Σαρλότ εμφανίζεται η Sophie.

Η παράσταση μεταδίδεται σε απευθείας σύνδεση, μέσω δορυφόρου.

Οι ζωντανές προβολές από τη ΜΕΤ πραγματοποιούνται για 5η χρονιά στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας (πρώην Όαση), όπου υψηλής ποιότητας μηχανήματα «ταξιδεύουν» το κοινό στην Όπερα της Νέας Υόρκης, ενώ οι παραστάσεις, συνοδεύονται από υπότιτλους στα ελληνικά.

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ (και 5 ευρώ για μαθητές και φοιτητές).

Περισσότερες πληροφορίες από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας (στο τηλέφωνο 2682025320 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )